"Μέσι, ο κορυφαίος στον κόσμο!"

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν... μάσησε τα λόγια του, όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου (30/4) εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (1/5) μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Λίβερπουλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, αν ο Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Απάντησε καταφατικά και χωρίς περιστροφές!

"Για μένα είναι 100%! Και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σε αυτό το επίπεδο. Έχω προπονήσει κάποιους πραγματικά καλούς παίκτες, αλλά δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει τις καριέρες τους και έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ο πατέρας μου πάντα μου έλεγε για τον Πελέ, αλλά δεν τον έχω δει να παίζει.
Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, αλλά για μένα ο Μέσι είναι ο κορυφαίος!", ήταν η απάντηση του Γερμανού τεχνικού της αγγλικής ομάδας.
Στη συνέχεια, όμως, έδειξε πώς πραγματικά σκέφτεται την αναμέτρηση της ομάδας του με την Μπάρτσα στο Καμπ Νου στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στους δύο αντιπάλους: "Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που έχει μεγάλη ποιότητα. Δεν είναι μόνο ο Μέσι. Πρέπει να επικεντρωθούμε πάνω του; Ναι, σε πολλές στιγμές. Αν κάνουμε μόνο αυτό, όμως, τότε υπάρχουν άλλοι δέκα παίκτες παγκόσμιας κλάσης, που μπορούν εύκολα να κρίνουν το αποτέλεσμα".

Και συνέχισε ο προπονητής της Λίβερπουλ: "Ο Μέσι είπε νωρίτερα στη σεζόν ότι θέλουν να κατακτήσουν το Champions League. Τώρα, είμαστε εδώ και μπορώ να πω μόνο ότι και εμείς θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό. Αν το δείξουμε και αύριο, τότε θα ήταν τέλειο".

Για να καταλήξει: "Υπάρχουν λίγες ομάδες που μπορούν να προκαλέσουμε προβλήματα στην Μπαρτσελόνα. Είδαμε το παιχνίδι με τη Σοσιεδάδ, που τα πήγε καλά. Το ίδιο έκανε και η Λεβάντε λίγες ημέρες αργότερα. Φυσικά, όσο καλύτερος είναι ο αντίπαλος και όσο μεγαλύτερη είναι η διοργάνωση, τόσο καλύτερη είναι κι αυτή. Ανυπομονούμε να τους αντιμετωπίσουμε, όμως, ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι".
Keywords
Τυχαία Θέματα