Πετράκης: “Στα πέντε γκολ καλύτερα να σωπαίνεις” (video)

Λακωνικός ο Γιάννης Πετράκης στην συνέντευξη Τύπου. Αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας του, ενώ τόνισε αρκετές φορές την διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει μεταξύ της ομάδας του και του Ολυμπιακού. Ο τεχνικός του ΠΑΣ αναφέρθηκε και σε μεταγραφικά θέματα.

“Παίζαμε με τον Ολυμπιακό μια ομάδα υψηλότερου επιπέδου και με μεγάλη ποιότητα παικτών. Αν σκεφτούμε και τον ρυθμό που έχει ο Ολυμπιακός
αυτή την περίοδο σε Ευρώπη και Ελλάδα και την οργάνωσή του σαν σύλλογος, μπορείς να καταλάβεις. Όταν τρως πέντε γκολ δεν πρέπει και δεν μπορείς να μιλάς και να λες πολλά. Μέχρι το 1-0 και μετά το 2-0 είχαμε μια κάποια καλή αμυντική εικόνα. Μετά τρώμε άλλα δύο γκολ και στο τέλος χαλάει όλη την εικόνα μας. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό.

Όλα συμβαίνουν στην δουλειά μας. Πρέπει να μαθαίνουμε από αυτά.Είναι σημαντικό το ό,τι παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Είναι άλλο επίπεδο σε σχέση με μας. Αυτό σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα. Μπορούσε να είχε μείνει στο 3-0 αλλά δεχθήκαμε και το 5-0. Δεχθήκαμε δύο πολύ εύκολα γκολ. Δεν ακυρώνει το ότι έγινε μία σπουδαία προσπάθεια. Θέλαμε από την πλευρά μας μια πιο καλή επιθετική εικόνα και περισσότερη τόλμη.

Ξέραμε πως θα είχαμε δύσκολο πρόγραμμα τώρα στην αρχή. Η δουλειά μας είναι δύσκολη. Τώρα δεν γυρίζει πίσω. Έχουμε πέντε εκτός έδρα παιχνίδια στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί και να πάρουμε τα αποτελέσματα στη συνέχεια.

Όσον αφορά την απόκτηση του Ευαγγέλου, αν δεν παίρναμε τώρα τον παίκτη πότε θα γινόταν αυτό; Ή θα παίρναμε παίκτη ή όχι. Προσπαθούμε να πάρουμε κι άλλον παίκτη στην επίθεση για να αντικαταστήσουμε τον Κόντε που έφυγε. Κοιτάμε στην αγορά για ελεύθερους”.
Keywords
Τυχαία Θέματα