"Πάτωσε" η νέα ταινία του Kevin Spacey με έσοδα μόλις $618

Το κοινό είναι σκληρό.

Το "Billionaire Boys Club" με πρωταγωνιστή τον Kevin Spacey πάτωσε στο box office και στην πρεμιέρα του εισέπραξε μόλις $618 (δολάρια, όχι χιλιάδες).

Η ταινία παίχτηκε σε 11 επιλεγμένους κινηματογράφους και πιο πριν ήταν διαθέσιμη σε video on demand. Κάνοντας την διαίρεση, το "Billionaire Boys Club" εισέπραξε περίπου

$56 ανά κινηματογράφο.

Μετά τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης το φθινόπωρο, η πορεία του Spacey είχε καθοδική πορεία. Έφυγε από τη νέα σεζόν του "House of Cards" και απολύθηκε από την ταινία "All the Money in the World", όπου τον αντικατέστησε ο Christopher Plummer, ο οποίος μάλιστα προτάθηκε και για Βραβείο Όσκαρ.

Το Netflix ακύρωσε και την επερχόμενη βιογραφική ταινία για την ζωή του Gore Vidal, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Spacey, η οποία είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα της, όταν βγήκαν στη δημοσιότητα οι κατηγορίες.

Το "Billionaire Boys Club" ήταν η πρώτη ταινία του Spacey που βγήκε στους κινηματογράφους μετά τις κατηγορίες. Πρωταγωνιστούν οι Ansel Elgort ("Baby Driver"), Taron Egerton ("Kingsman") και Emma Roberts ("American Horror Story") και βασίζεται στην αληθινή ιστορία μιας ομάδας νεαρών που ζούσαν στο Λος Άντζελες τη δεκαετία του '80 και πλούτισαν με γρήγορα και όχι τόσο νόμιμο τρόπο.

Σκηνοθέτης είναι ο James Cox, ο οποίος έγραψε το σενάριο μαζί με τον Captain Mauzner. Η ταινία βγήκε σε video on demand στις 17 Ιουλίου και στους κινηματογράφους στις 17 Αυγούστου.

IGN GreeceGreen Book - Official TrailerΝέο trailer για το sci-fi θρίλερ "Kin"Οι ταινίες του ΣΚ : 18/08-19/08

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα