To "προσωπείο" του Sherlock έτοιμο να φορέσει ξανά ο Robert Downey Jr.

H τρίτη "Sherlock Holmes" ταινία φαίνεται ένα βήμα πιο κοντά.

Εφτά χρόνια μετά τη δεύτερη "Sherlock Holmes" ταινία, φαίνεται ότι ο Robert Downey Jr. είναι έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο του αγαπημένου ντετέκτιβ. Τα νέα μας έρχονται από το Screenrant που μας ενημερώνει ότι ο ηθοποιός σε ανάρτησή του στο Twitter φαίνεται να έρχεται εκ νέου σε επαφή με τον χαρακτήρα.

Μπορείτε να απολαύσετε την ανάρτηση ακριβώς παρακάτω:

Practicing

my Sherlock face. pic.twitter.com/Vs7kGF70Re

— Robert Downey Jr (@RobertDowneyJr) 19 Αυγούστου 2018

H πρώτη ταινία προβλήθηκε το 2009 και την ακολούθησε η συνέχεια με τίτλο "Sherlock Holmes: A Game of Shadows" το 2011. Παρά το γεγονός ότι οι δύο ταινίες κατόρθωσαν να ξεπεράσουν σε εισπράξεις το 1 δισεκατομμύριο δολάρια η τρίτη ταινία επιβεβαιώθηκε επίσημα μόλις τον Μάιο που μας πέρασε. Μαζί με την επιστροφή του Downey Jr. επιβεβαιώθηκε και η επανεμφάνιση του Jude Law ως Dr. Watson.

Η ημερομηνία προβολής της ταινίας έχει τοποθετηθεί μέσα στο 2020. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα παραγωγής. Μπορούμε όμως να υποθέσουμε ότι οι πρωταγωνιστές θα είναι διαθέσιμοι για τα γυρίσματα δεδομένου ότι ο Jude Law έχει ολοκληρώσει τη συμμετοχή του στην παραγωγή του "Captain Marvel" και ο Downey θα έχει τελειώσει τα επαναληπτικά γυρίσματα του "Avengers 4" και "Τhe Voyage of Doctor Dollitle". Στο παρελθόν είχαν γίνει πολλαπλές αναφορές στο ποιοι θα αποτελούν τη σεναριογραφική ομάδα της ταινίας με τα ονόματα των Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy, Captain Marvel), Gary Whitta (Rogue One), Justin Malen (Baywatch), Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider), Kieran Fitzgerald (Snowden) όπως επίσης και αυτό του James Coyne.Από τότε όμως δεν έχουν υπάρξει περαιτέρω πληροφορίες. Το ίδιο συμβαίνει και με τον τομέα της σκηνοθεσίας. Αν και ο Guy Ritchie είχε κατά μία περίοδο αναφερθεί ότι θα αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία, για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να τελειώσει τα γυρίσματα της live action μεταφοράς του "Aladdin" της Disney. Όμως φαίνεται ότι η επόμενή του ταινία θα είναι το "Toff Guys".

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι ο δημοφιλής ηθοποιός θα έχει άφθονο χρόνο να ξαναμπεί στο πνεύμα του ρόλου μέχρι ο αγαπημένος ντετέκτιβ να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη.

Για περισσότερα νέα και εξελίξεις μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΤρίτο Sherlock Holmes κι επισήμως στα σκαριά με τον Robert Downey Jr.Από Guardians και Rogue One έρχονται οι σεναριογράφοι του Sherlock Holmes 3H τρίτη Sherlock Holmes ταινία βρίσκει νέο σεναριογράφο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα