Ακόμα μία σεζόν για την κωμική σειρά πάλης, "GLOW"

Αναμένεται η ανακοίνωση της πρεμιέρας.

Επιστρέφουν οι παλαιστές του "Glow" για τρίτη σεζόν στο κανάλι του Netflix, χωρίς να έχει ορισθεί ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η νέας σεζόν θα διαθέτει συνολικά δέκα επεισόδια, ακριβώς όπως και προηγούμενες δύο. Αναμένεται ακόμα να ανακοινωθεί η ημερομηνία πρεμιέρας για το νέο κύκλο της σειράς. Η δεύτερη σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου του 2018, αρκετά πρόσφατα για να

ελπίζει το κοινό σε νέα σεζόν άμεσα.

Η ιστορία θα τοποθετηθεί στη δεκαετία του '80, όπου η παλαίστρια ηθοποιός Ruth Wilder (Alison Brie) θα παρουσιάσει ένα τηλεοπτικό σόου πάλης στο Λος Άντζελες, αποκλειστικά για γυναίκες, με τη βοήθεια ενός θιάσου άλλων ηθοποιών.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τη Liz Flahive, γνωστή σεναριογράφο για τα "Homeland" και "Nurse Jackie", και την Carly Mensch, των "Nurse Jackie", "Weeds" και "Orange Is the New Black". Μαζί τους, και ως εκτελεστικοί παραγωγοί, βρίσκονται και οι Jenji Kohan, η δημιουργός του "Orange Is the New Black", Tara Herrmann και o Mark Burley.

Η σειρά λαμβάνει χώρα στο Λος Άντζελες του 1985, όπου η Ruth Wilder (Alison Brie) προσπαθεί να κερδίσει τη θέση της στο Gorgeous Ladies of Wrestling (GLOW), μία εταιρεία προώθησης επαγγελματιών γυναικών παλαιστών, με γνωστή ιστορία στον τηλεοπτικό χώρο.

Η σειρά έχει κερδίσει ήδη την εκτίμηση του κοινού, μαζί με δύο υποψηφιότητες για βραβείο Emmy, συγκεκριμένα για τις κατηγορίες Καλύτερης Κωμικής Σειράς και Καλύτερης Ηθοποιού Β' Ρόλου σε Κωμική Σειρά.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΣτο φως η ημερομηνία προβολής του δεύτερου κύκλου "Glow"Ανανεώνεται για 2η σεζόν το "GLOW" του NetflixGLOW: Νέες φωτογραφίες για την κωμική σειρά πάλης του Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα