ΠΑΟΚ: Καμαρώνει -και- η Γκρέμιο Ανάπολις για τον Ροντρίγκο (pics)

Η Γκρέμιο Ανάπολις συμπλήρωσε φέτος 20 χρόνια από την ίδρυσή της, το 1999. Στις 3 Μαρτίου είναι η γενέθλια μέρα της. Η Γκρέμιο Ανάπολις παίζει στο Πρωτάθλημα Goianao, το Πρωτάθλημα της Πολιτείας Γκοϊάς που βρίσκεται στην κεντροδυτική περιοχή της Βραζιλίας.
Στην Γκρέμιο Ανάπολις έπαιζε ο Ροντρίγκο Σοάρες τη σεζόν 2014-2015 και από εκεί τον απέκτησε η Πόρτο και μετά, Τσάβες, Αβες και τώρα ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Βραζιλίας ωφελείται οικονομικά της μετεγγραφής με ένα ποσό περίπου 800.000 ευρώ.
Μετά την επίσημη ανακοίνωση της μετεγγραφής από τον ΠΑΟΚ (8/6), έκανε και αυτή, με τη σειρά της, δημοσιεύσεις. Παρακάτω είναι η δημοσίευση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Σε αυτή αναφέρει μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο Ροντρίγκο είναι ένας ακόμη παίκτης με... "με μεγάλη εξέλιξη και ποιότητα πιστεύοντας στο πρότζεκτ της Γρέμιο Ανάπολις. Συγχαρητήρια Ροντρίγκο, καλή επιτυχία".

Η βραζιλιάνικη ομάδα έκανε σχετική δημοσίευση και στον λογαριασμό της στο instagram και εκεί αναφέρει μεταξύ άλλων: "Θεωρήθηκε ομόφωνα ο καλύτερος δεξιός μπακ της πορτογαλικής λίγκας. Πάει στο ελληνικό Πρωτάθλημα και στον Πρωταθλητή. Συγχαρητήρια Ροντρίγκο".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@rodrigosoares02 será jogador do @paok_fc , após acordo para a transferência definitiva do jogador do @gremio_anapolis ! Considerado de forma quase unânime o melhor lateral direito da @ligaportugal chega assim à @championsleague pelo campeão grego! Parabéns Rodrigo !!!

Keywords
Τυχαία Θέματα