Ήρθε το τέλος για το "The Good Place"

Θα μας λείψει!

H δημοφιλής κωμική σειρά του NBC " Τhe Good Place" ανανεώθηκε για 4η και τελευταία σεζόν.

Σύμφωνα με το Variety, η ανακοίνωση έγινε από τον δημιουργό της σειράς, Mike Schur, κατά τη διάρκεια του πάνελ για την προώθηση της σειράς για βραβείο Emmy.

"Μετά την ανανέωση της σειράς για 2η σεζόν, οι σεναριογράφοι και εγώ αρχίσαμε να σκεφτόμαστε την πορεία της σειράς", είπε ο Schur. "Δεδομένου των ιδεών που θέλαμε να εξερευνήσουμε και τον ρυθμό που θέλαμε να δώσουμε,

σκεφτήκαμε ότι οι τέσσερις σεζόν – λίγο παραπάνω από 50 επεισόδια – ήταν αρκετές. Κάποιες στιγμές σκεφτήκαμε να κάνουμε παραπάνω, μόνο και μόνο επειδή η σειρά είναι τόσο μοναδική και δημιουργική, αλλά στην τελική δεν θέλαμε να το παρακάνουμε. Έτσι η 4η σεζόν θα είναι η τελευταία μας".

Το "The Good Place" κυκλοφόρησε το 2016 και θεωρείται η τηλεοπτική σειρά με την μεγαλύτερη τηλεθέαση για το κανάλι. Συγκεκριμένα, κάθε επεισόδιο συγκέντρωσε κατά μέσο όρο για αυτήν την σεζόν 4,6 εκατομμύρια θεατές (προσμετρώντας θέαση εντός 7 ημερών).

"Από την πρώτη μέρα, η σειρά άγγιξε το NBC, επειδή είναι έξυπνη, αστεία και συναισθηματική", είπαν οι Lisa Katz και Tracey Pakosta, Πρόεδροι Προγράμματος για το NBC Entertainment. "Ξέρουμε ότι το κοινό θα αγαπήσει αυτά που ο Mike Schur και οι σεναριογράφοι ετοιμάζουν για την τελευταία σεζόν".

Πρωταγωνιστές είναι οι Kristen Bell, Ted Danson, William Jackson Harper, Manny Jacinto, Jameela Jamil, και D'Arcy Carden.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από την Eleanor Shellstrop που ξυπνά στην μετα-θάνατο ζωή για να συναντήσει τον Michael που της προσφέρει ως ανταμοιβή για την ενάρετη ζωή της μία θέση σε μια ουτοπία. Γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι στάλθηκε εκεί κατά λάθος και προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται εκεί πρέπει να κρύψει την κάτι λιγότερο από την ενάρετη φύση της, και να γίνει καλύτερος άνθρωπος.

Ανυπομονείτε για την 4η σεζόν; Πείτε μας στα σχόλια. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για όλες τις ακυρώσεις και ανανεώσεις της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceTo "The Good Place" ανανεώνεται για τρίτη σεζόνΤο "The Good Place" ανανεώνεται για δεύτερη σεζόνΝέα Trailers για τα The Good Place, Timeless και This is Us του NBC

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα