Screenshots δείχνουν πως ένα ακυρωμένο παιχνίδι Spider-Man έγινε τελικά το Prototype 2

Τι θα γίνει επιτέλους με αυτό το παιχνίδι;

Ο Wayne Dalton, πρώην artist της Radical Entertainment, βρήκε την ευκαιρία να μοιραστεί μερικά screenshots ενός ακυρωμένου παιχνιδιού Spider-Man 4, που τελικά μετατράπηκε στο Prototype 2.

Στο ArtStation μπορούμε να δούμε πολλές από τις εικόνες, που δημοσίευσε ο Dalton, όπου απεικονίζεται ο αγαπημένος μας Webslinger, χωρίς να υπάρχει όμως υλικό βίντεο.

Από το ArtStation - Wayne Dalton.

Σύμφωνα με τη σελίδα LinkedIn του Dalton, ο ίδιος εργάστηκε

στη Radical Entertainment από το 2006 έως το 2012 και από το 2013 μέχρι το 2018 βρέθηκε στο δυναμικό της Capcom.

Πέρα από τα δύο πρώτα παιχνίδια Prototype και τα Dead Rising 3, 4, είχε ήδη ξεκινήσει κάποια σχέδια πάνω σε designs του Prototype 3, το οποίο είναι ακόμη "κολλημένο" στο "development Hell" ή "στα σαγόνια ενός shredder χαρτιού".

Από το ArtStation - Wayne Dalton

Το συγκεκριμένο Spider-Man 4 θα ήταν η συνέχεια του Spider-Man 3, επεκτείνοντας τον κόσμο της ταινίας, που μας έδωσε τα καλύτερα Spider-Man memes μέχρι σήμερα, αλλά και τον Tobey Maguire στον πιο edgy Spider-Man που βρέθηκε ποτέ σε "μεγάλες οθόνες".

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN Greece (μόνο όταν κοιμάται) και του αρέσει παρέα με τα πρωινά leaks της E3, να έχει δίπλα του ένα ανοικτό μπουκάλι μπύρας, έτσι για να ξεκινήσει καλά η μέρα.IGN GreeceThe Elder Scrolls Online: Elsweyr - Official Gameplay Launch TrailerWorld War Z - The Undead Sea Update TrailerDeathgarden: Bloodharvest - Gameplay Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα