Τιμ στον τελικό μετά από δύο μέρες! (video)

Μετά από μία αναμέτρηση που διακόπηκε τρεις φορές λόγω βροχόπτωσης ο Ντομινίκ Τιμ πήρε τεράστια νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς με 3-2 σετ και προκρίθηκε στον τελικό του Ρολάν Γκαρός.

Οι δύο τενίστες έδωσαν ένα μοναδικό θέαμα στο "Φιλίπ Σατριέ" με τον Αυστριακό να είναι εκείνος που εν τέλει πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του γαλλικού Όπεν, όπου τον περιμένει ο Ράφαελ Ναδάλ. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Τιμ
θα βρεθεί σε τελικό του γαλλικού Όπεν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε την Παρασκευή αλλά διεκόπη μετά το 1-1 σετ λόγω βροχόπτωσης και συνεχίστηκε το Σάββατο, όπου διακόπηκε για δεύτερη φορά και πάλι λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Στο πρώτο σετ ο Τιμ ήταν εξαιρετικός και το κατέκτησε 6-2 όμως στο δεύτερο ο Νόλε ανέβασε στροφές και ισοφάρισε σε 1-1 με 6-3.

Στο τρίτο σετ ο Αυστριακός δυσκολεύτηκε αλλά κράτησε την ψυχραιμία του και κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση με 7-5 αλλά με το ίδιο σκορ ο "Τζόκερ" έφτασε στην ισοφάριση και το παιχνίδι οδηγήθηκε σε πέμπτο σετ.

Εκεί οι δύο αθλητές έδωσαν πραγματική μάχη. Ο Τιμ έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση της νίκης στο 5-3 και ενώ είχε δύο game points όμως ο Τζόκοβιτς έδειξε το μεγαλείο του και έκανε brake μειώνοντας σε 5-4.

Εν τέλει, ο Αυστριακός κατάφερε να μείνει ψύχραιμος και να φτάσει στη νίκη του σετ με 7-5 αποκλείοντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς.
Keywords
Τυχαία Θέματα