Πάνω από 20,000 κράνη του Fallout 76 ανακλήθηκαν λόγω μούχλας

Τελικά δεν μούχλιασε μόνο το παιχνίδι, αλλά και τα collectibles.

Πάνω από 20.000 κράνη του Fallout 76 έπιασαν μούχλα, κάτι που οδήγησε σε ανάκληση αυτών.

Σύμφωνα με το DualShockers, ένα συλλεκτικό μοντέλο του κράνους T-51B από το Fallout, το οποίο πουλιόταν αποκλειστικά από το GameStop, γίνεται ανάκληση από την Επιτροπή για την Ασφάλεια των Καταναλωτικών Προϊόντων των ΗΠΑ. Η Επιτροπή προειδοποιεί πως ο πολυεστέρας και το βαμβάκι εντός του κράνους,

αποτελούν ασφαλές περιβάλλον ανάπτυξης μικροβίων.

Η ανάρτηση περί ανάκλησης αναφέρει, "Η μούχλα μπορεί να παρουσιαστεί στο ύφασμα εντός του κράνους, δημιουργώντας κίνδυνο για αναπνευστικό και άλλου είδους μολύνσεις σε άτομα που έχουν χαμηλό ανοσοποιητικό, προβληματικούς πνεύμονες ή αλλεργία στη μούχλα".

Οι κάτοχοι που αγόρασαν το συλλεκτικό αυτό αντικείμενο μπορούν να ζητήσουν πλήρη αποζημίωση από το GameStop. Μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφερθεί κάποιο συμβάν εξαιτίας αυτού.

Αξίζει να πούμε πως για το συγκεκριμένο θέμα δημιουργήθηκε σύγχυση, καθώς οι πρώτες αναφορές έλεγαν πως πρόκειται για το κράνος από την Fallout 76 Power Armor Edition, κάτι που διέψευσε η εταιρεία με την εξής δήλωση:

"Τα κράνη που ανακαλούνται δεν είναι από την Fallout 76 Power Armor Edition, αλλά από μία διαφορετική σειρά από κράνη που πωλούνται αποκλειστικά από το GameStop. Τα κράνη της Fallout 76 Power Armor Edition είναι ανεπηρέαστα. Οι καταναλωτές θα πρέπει να επισκεφτούν την σελίδα ανάκλησης για οδηγίες, αν έχουν αγοράσει το κράνος του GameStop."

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Fallout 76 έχει πρόβλημα με κάποιο επίσημο προϊόν. Οι καταναλωτές παραπονέθηκαν έπειτα από τη νάιλον τσάντα που περιείχε η Power Armor έκδοση αντί για αυτή που είχαν αρχικά υποσχεθεί από την Bethesda, η οποία ήταν φτιαγμένη από καμβά. Η εταιρεία συμφώνησε να αντικαταστήσει τη νάιλον έκδοση, βάζοντας τους ενδιαφερόμενους να συμπληρώσουν σχετική αίτηση.

Τον Ιούνιο, ο επικεφαλής της Bethesda, Todd Howard είπε στο IGN πως το στούντιο γνώριζε πως το παιχνίδι δεν ήταν έτοιμο καθώς πλησίαζε η κυκλοφορία του. "Το γνωρίζαμε, πως αυτό δεν είναι το παιχνίδι που έχει συνηθίσει το κοινό από εμάς και πως θα είχαμε μερική κριτική γι αυτό", δήλωσε. "Μας αξίζει αρκετή από αυτή τη κριτική".

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Steam και PSN.

IGN Greece Fallout 76: Μία ματιά στο νέο Vault 94 raid Έρχεται το πρώτο raid στο Fallout 76 Η Bethesda είχε προετοιμαστεί για την αντίδραση στο Fallout 76

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα