Παλιά απραγματοποίητα σενάρια μας αποκαλύπτει ο Guillermo Del Toro

Τόση πολύ δουλειά χαμένη.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Guillermo del Toro, έκανε μια σειρά από δημοσιεύσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter όπου μοιράστηκε με το κοινό κάποια σενάρια που είχε γράψει στο παρελθόν, αλλά δεν κατάφεραν να γίνουν ποτέ ταινίες. Μεταξύ άλλων το "Justice League

Dark" και η τηλεοπτική σειρά "Hulk".

Μέσω των tweets, ο del Toro μοιράστηκε τίτλους 17 σεναρίων, τα οποία χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες, αυτά που έφτασαν πολύ κοντά στην παραγωγή, αλλά τελικά δεν υλοποιήθηκαν, και αυτά στα οποία ο ρόλος του σκηνοθέτη άλλαξε καθώς προχωρούσε η ταινία.

2/2 SECRET PROJECT (UNTITLED), SUPERSTITIOUS, NIGHTMARE ALLEY, HAUNTED MANSION, THE HULK pilot, THE BURIED GIANT, THE COFFIN, DROOD, LIST OF 7 (Mark Frost) and a few others...

Guillermo del Toro (@RealGDT) November 26, 2018 Το "Ρacific Rim 2" για παράδειγμα, απέκτησε τον τίτλο "Pacific Rim Uprising", καθώς το σενάριο του del Toro ήταν "πολύ διαφορετικό" από αυτό που χρησιμοποιήθηκε. Αρχικά, η live-action κινηματογραφική μεταφορά του "Beauty and the Beast" ήταν να πραγματοποιηθεί από την Warner Bros. και τον del Toro, αλλά τελικά απέκτησε τελείως διαφορετικό σενάριο και γυρίστηκε μέσω της Disney.

Όσον αφορά τα σενάρια όπου ο ρόλος του σκηνοθέτη άλλαξε, εκεί βλέπουμε το "Justice League Dark", την οποία θα σκηνοθετούσε ο ίδιος το 2012, αλλά πλέον είναι εγγεγραμμένος ως εκτελεστικός παραγωγός. Παρόμοια κατάσταση συναντάμε και στο "The Witches", το οποίο λέγεται ότι είναι σε στάδιο παραγωγής, αλλά σεναριογράφος και σκηνοθέτης θα είναι ο Robert Zemeckis.

Ο σκηνοθέτης μίλησε λίγο για τα σενάρια λέγοντας: "Το θέμα είναι ότι κάθε σενάριο για να γραφτεί θέλει ένα χρόνο περίπου, οπότε μια δεκαετία δουλειάς χάθηκε".

"Για να ξεκαθαρίσω, τα σενάρια είναι τελειωμένα", συνέχισε ο del Toro. "Κάθε ένα χρειάστηκε μήνες ή και χρόνια από την ζωή μου. Συναντήσεις, περιλήψεις, αλλαγές και όλα ήταν γύρω στις 90-130 σελίδες το καθένα".

Επίσης, σημείωσε ότι κανένα από τα σενάρια δεν ανήκει σε "wish list" και ότι είναι όλα ολοκληρωμένα.

Η πλήρης λίστα περιλαμβάνει τα: The Witches, Justice League Dark, Beauty and the Beast, At the Mountains of Madness, Fantastic Voyage, The Count of Montecristo, Mephisto's Bridge, Pacific Rim 2, Superstitious, Nightmare Alley, Haunted Mansion, πιλοτικό επεισόδιο για την σειρά The Hulk, The Buried Giant, The Coffin, Drood, List of 7, Wind and the Willows και ένα 18ο σενάριο που αποκάλεσε Μυστικό Project και είπε ότι ήταν άτιτλο.

Πέρυσι μάθαμε ότι το project του σχετικά με τον "Pinocchiο" μπαίνει στο συρτάρι, αλλά και ότι θα κάνει ένα διάλειμμα μετά την επιτυχία του "The Shape of Water", το οποίο κέρδισε βραβείο Όσκαρ.

Αυτή την περίοδο ο del Toro είναι παραγωγός στην τηλεοπτική μεταφορά της σειράς βιβλίων "Scary Stories to Tell in the Dark" με πρωταγωνίστρια την η Zoe Colletti, ενώ η Keri Russel βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετάσχει στη νέα του ταινία, ένα υπερφυσικό θρίλερ με το όνομα "Antlers".

Εσείς τι πιστεύετε για όλο αυτό; Ποιες ταινίες του del Toro θα θέλατε να δείτε στη μεγάλη οθόνη; Θέλουμε να μάθουμε τη γνώμη σας, γι'αυτό πείτε μας στα σχόλια.

IGN GreeceΤην τελευταία του πνοή άφησε ο οσκαρικός Bernardo BertolucciΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 19/11 - 25/11Τη φωνή της εξασκεί η Tilda Swinton για τον νέο της ρόλο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα