Τσιτσιπάς: Υποψήφιος για κορυφαίος Έλληνας του 2018

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στην λίστα των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών του 2018 σύμφωνα με τον ΠΣΑΤ και θα διεκδικήσει ακόμη έναν τίτλο στην ψηφοφορία των Αθλητικών Συντακτών της χώρας…

Μια ακόμη διάκριση για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται υποψήφιος για κορυφαίος Έλληνας αθλητής της χρονιάς που διανύσαμε.

Ο 20χρονος τενίστας,

βρίσκεται στη λίστα των κορυφαίων σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών και θα διεκδικήσει κι αυτόν τον εγχώριο τίτλο, μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Κριστιάν Γκολομέεβ και τον Μίλτο Τεντόγλου.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο κορυφαίος προπονητής της σεζόν θα αναδειχθεί μέσα από την παραπάνω ψηφοφορία, κι ως εκ τούτου, ο πατέρας και προπονητής του Στέφανου, Απόστολος Τσιτσιπάς, θα έχει τις δικές του πιθανότητες να βραβευθεί επίσης.

Αυτήν, είναι η πρώτη παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στην συγκεκριμένη λίστα-ψηφοφορία, ενώ για την ιστορία, η Μαρία Σάκκαρη δεν κέρδισε μια θέση ανάμεσα στις κορυφαίες γυναίκες αθλήτριες της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε ο ΠΣΑΤ.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τσιτσιπάς: Υποψήφιος για κορυφαίος Έλληνας του 2018 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα