Ντοκιμαντέρ γίνονται τα γεγονότα που ενέπνευσαν το "Twin Peaks"

Η τέχνη μιμείται τη ζωή.

'H τέχνη μιμείται τη ζωή' και αυτό δεν θα μπορούσε παρά αληθινό να είναι για την τηλεοπτική σειρά "Twin Peaks".

Στη σειρά βλέπουμε τη μικρή κοινωνία του ομώνυμου τίτλου να διαταράσσεται όταν βρίσκεται το πτώμα της νεαρής Laura Palmer. Ο Πράκτορας του FBI, Dale Cooper, αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο διαταράσσοντας παράλληλα την ήσυχη πόλη.

Η παραγωγή ανήκε στους David Lynch

και Mark Frost. Μάλιστα ο Frost είχε σαν πηγή έμπνευσης του μια ιστορία που του έλεγε η γιαγιά του ως παιδί. Έναν φόνο που έγινε το 1908 σε μια πόλη της Νέας Υόρκης, όπου είχε βρεθεί το πτώμα της 20χρονης Hazel Drew με αίτια θανάτου να είναι το χτυπημένο της κρανίο.

Σύμφωνα με το ComicBook (μέσω The Wrap), ο φόνος της Drew θα είναι το επίκεντρο του νέου ντοκιμαντέρ της εταιρίας Part2, "Blonde, Beautiful and Dead: The Murder Mystery That Inspired Twin Peaks". Αρχικά, θα κυκλοφορήσει το βιβλίο μέσω του εκδοτικού οίκου Metabook και στη συνέχεια θα δημιουργηθεί το ντοκιμαντέρ.

Η σειρά "Twin Peaks" έτρεξε για δύο σεζόν (1990-1991) στο ABC. Το 1992 απέκτησε την prequel ταινία "Twin Peaks: Fire Walk with Me" και το 2007 συνεχίστηκε με 18 επεισόδια στο Showtime. Δυστυχώς, η σειρά έληξε άδοξα με πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

To cast της σειράς αποτελούταν από τους Kyle MacLachlan ως Πράκτορα Cooper, David Lynch ως ο Αρχηγό της τοπικής αστυνομίας Gordon Cole, Peggy Lipton ως σερβιτόρα Norma Jennings, David Duchovny ως Denise Bryson και Kimmy Robertson ως Lucy, η γραμματέας στη αστυνομική διεύθυνση. Όλα τα επεισόδια γράφτηκαν από τους Lynch and Frost, με τον Lynch να εκτελεί και χρέη σκηνοθέτη.

Συγγραφείς του βιβλίου θα είναι οι David Bushman και Mark Givens, οι οποίοι θα είναι και παραγωγοί στο ντοκιμαντέρ.

"Χαιρόμαστε που θα συνεργαστούμε με την Part2 Pictures και θα μας επιτρέψει να παρουσιάσουμε τη σύντομη ζωή και τον τραγικό θάνατο της Hazel Drew στο νέο κοινό”, είπαν οι συγγραφείς σε κοινή τους δήλωση, προσθέτοντας ότι το ντοκιμαντέρ και το βιβλίο θα είναι κατάλληλο όχι μόνο για τους fans της σειράς, αλλά και για όσους αγαπούν το αστυνομικό θρίλερ.

Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες, αλλά μείνετε συντονισμένοι, γιατί θα σας μεταφέρουμε ό,τι νεώτερο για το "Blonde, Beautiful and Dead", και όχι μόνο.

IGN GreeceΑβέβαιο το μέλλον της σειράς "Twin Peaks"Αβέβαιο το ενδεχόμενο νέου κύκλου για το "Twin Peaks"Το Twin Peaks σε 5 λεπτά

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα