“Ο Φέντερερ σκέφτεται να παίξει στο Barcelona Open 2019”

Ο υπεύθυνος του Barcelona Open, Άλμπερτ Αγκούστι, προέβη σε μια μεγάλη αποκάλυψη που έχει να κάνει με το καλεντάρι του Ρότζερ Φέντερερ για το 2019, τονίζοντας πως ο Ελβετός σκέφτεται να αγωνιστεί στη διοργάνωση την ερχόμενη χρονιά…

Μπορεί να απουσιάζει από τα χωμάτινα τουρνουά τα τελευταία τρία χρόνια, όμως ο Ρότζερ Φέντερερ όσο οδεύει στο τέλος της καριέρας του, σίγουρα θα θέλει να κάνει μια τελευταία εμφάνιση στην “κόκκινη” επιφάνεια.

Ο

Άλμπερτ Αγκούστι, υπεύθυνος του Barcelona Open, σε πρόσφατη συνέντευξή του, τόνισε πως ο Ελβετός θρύλος βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της διοργάνωσης για να αγωνιστεί στον θεσμό το 2019.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Πέρυσι είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις, του άνοιξα την πόρτα για να αγωνιστεί στην διοργάνωση, τελικά όμως δεν κατάφερα να τον πείσω να παίξει.

Ελπίζω να μπορέσω να τον κάνω να αγωνιστεί το 2019 στην διοργάνωση, δεν είναι μόνο για τα χρήματα που θα κερδίζουμε σαν θεσμός, αλλά και για τις δημόσιες σχέσεις που θα χτίσουμε μαζί του.

Αν αποφασίσει να αγωνιστεί στο χώμα, που πιστεύω θα το κάνει, τότε θα παίξει στο τουρνουά μας, σίγουρα. Έχουμε ένα τουρνουά με 50 χρόνια ιστορίας και προσελκύουμε συνεχώς τους καλύτερους τενίστες, ούτως ή άλλως”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Ο Φέντερερ σκέφτεται να παίξει στο Barcelona Open 2019” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα