Κυκλοφόρησε το interactive comic του Artifact

Με γεγονότα που θα "αλλάξουν τον κόσμο του DOTA".

Ο πολυαναμενόμενος τίτλος της Valve, Artifact, είναι τώρα μερικές μέρες από την πλήρη κυκλοφορία του και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για ένα διαδραστικό κόμικ που ξεκινά την αφήγηση του παιχνιδιού.

Σε αντίθεση με το Hearthstone που όλη του η ιστορία περιστρέφεται γύρο από την ιδέα του "πάμε στο Inn να παίξουμε κάρτες", το Artifact έχει μια πιο σοβαρή ιστορία από πίσω

του, με θεωρίες εκλεκτών με ικανότητες που θα σώσουν τον κόσμο

Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι η πιθανή επίπτωση του Artifact και της ιστορίας του στο Dota 2. Το Artifact είναι ένα παιχνίδι που λαμβάνει μέρος στον κόσμο του Dota, αλλά η Valve είναι φειδωλή με τις πληροφορίες για το πώς τα δύο αυτά παιχνίδια θα συνυπάρχουν και θα αλληλεπιδρούν.

"Το Artifact είναι κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι καρτών Dota - είναι ένα κοινό σύμπαν με μια αφήγηση που θα εμβαθύνει την ιστορία, θα επεκτείνει τον κόσμο και θα αλλάξει τις μοίρες των ηρώων και των δύο παιχνιδιών", έγραψε η Valve. "Θα κυκλοφορήσουμε επίσης ένα δεύτερο κόμικ που ονομάζεται Call to Arms την ημέρα κυκλοφορίας, το οποίο θέτει το σκηνικό για μια σειρά γεγονότων που θα μεταμορφώσουν τον κόσμο του Dota για πάντα".

Το Artifact κυκλοφορεί στις 28 Νοεμβριου 2018 στο Steam.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN GreeceΧαμηλές πωλήσεις για το Overkill's The Walking DeadDissidia Final Fantasy: Opera Omnia - Noctis TrailerDarksiders III - Horse With No Name Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα