Ορισμένοι τίτλοι του Switch δεν θα υποστηρίζουν cloud saves

Ακόμα και ορισμένα παιχνίδια που υποστηρίζουν το feature σε άλλες κονσόλες.

Ένα από τα χαρακτηριστικά, του Switch Online, που η Nintendo τόνιζε ήταν η δυνατότητα αποθήκευσης της προόδους σας, στο cloud. Ωστόσο, απ' ό,τι φαίνεται δεν θα την υποστηρίζουν όλοι οι τίτλοι που κυκλοφορούν στο Nintendo

Switch.

Σύμφωνα με το Game Informer, η επίσημη ιστοσελίδα της Nintendo με first-party τίτλους όπως Pokemon Let's Go, Pikachu, Pokemon, Let's Go Eevee και Splatoon περιλαμβάνει ένα μήνυμα που ενημερώνει ότι δεν θα υποστηρίζουν cloud saves. Το ίδιο ισχύει και για τους τίτλους Dark Souls Remastered, Dead Cells, FIFA 19 και NBA 2K19.

Οι σελίδες για άλλους τίτλους όπως το Super Smash Bros. Ultimate δεν φέρουν κάποιο ανάλογο μήνυμα, ενώ τα The Legend of Zelda: Breath of the Wild και Super Mario Odyssey προειδοποιούν ότι, "Η συνδρομή στην υπηρεσία Switch Online (πωλείται ξεχωριστά) είναι αναγκαία για την αποθήκευση αρχείων στο Cloud."

Το IGN ήρθε σε επικοινωνία με την Nintendo, για κάποιο σχόλιο σχετικά με τις εν λόγω αναφορές.

Το Game Informer, υποπτεύεται ότι η Nintendo σκόπευε να λύσει όλες τις απορίες μας σχετικά με το Switch Online, στο Nintendo Direct που ακυρώθηκε, το οποίο εν τέλη οδήγησε στη διαρροή ενός νέου τίτλου.

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

IGN Greece NBA 2K19: Momentous Trailer To Death Stranding στο TGS 2018 ως Stage Event Βέλγιο: Η 2Κ ζητά τη βοήθεια των Βέλγων fans για την επιστροφή των loot boxes

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα