Μεγαλύτερη θα είναι η 6η σεζόν του "Brooklyn Nine-Nine"

Ετοιμαστείτε για ακόμα περισσότερα γέλια...

To "Brooklyn Nine-Nine", η αστυνομική κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Andy Samberg, θα αποκτήσει πέντε νέα επεισόδια για την επερχόμενη 6η σεζόν του, αυξάνοντας το σύνολο των επεισοδίων του από 13 σε 18.

Σύμφωνα με το Deadline, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα της τηλεοπτικής περιόδου 2018-2019, δηλαδή, κατά πάσα πιθανότητα, θα ξεκινήσει στις αρχές του 2019. Οι προηγούμενες σεζόν της σειράς αποτελούνταν από 22 ή περισσότερα επεισόδια, αλλά αυτή η κίνηση του NBC

δείχνει ότι εμπιστεύεται τη σειρά.

Η αύξηση αυτή έγινε μετά το σώσιμο της σειράς από την ακύρωση. Η αναβίωση ανακοινώθηκε μια μέρα μετά την απόφαση του Fox να ακυρώσει το "Brooklyn Nine-Nine", και τώρα φαίνεται ότι η κωμωδία θα έχει άλλη μια ευκαιρία να μας διασκεδάσει μέσω του NBC.

Το "Brooklyn Nine-Nine" έχει γοητεύσει κοινό και κριτικούς, και ήταν υποψήφιο πολλές φορές για Βραβείο Χρυσής Σφαίρας. Για περισσότερα σχετικά με τη σειρά, δείτε πως έφερε κοντά τους Mark Hamill, Lin-Manuel Miranda, Guillermo del Toro, Sean Astin, Seth Myers και Melissa Fumero.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν θα μας φέρει πολλά νέα πράγματα, γι'αυτό μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον τηλεοπτικό μας οδηγό.

IGN Greece To "Brooklyn Nine-Nine" ενώνει μεγάλες διασημότητες
Keywords
Τυχαία Θέματα