Φανερά αλλαγμένος θα είναι ένας χαρακτήρας του "The Witcher"

Πρεμιέρα το 2019.

Οι πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη σειρά του Netflix, "The Witcher", είναι καταιγιστικές. Αυτή τη φορά οι πληροφορίες αφορούν έναν εκ των κεντρικών χαρακτήρων της σειράς, την Ciri.

Σύμφωνα με το Comicbook.com, το Netflix λέγεται ότι ψάχνει ένα κορίτσι 15-16 ετών, το οποίο όμως θα ενσαρκώνει έναν χαρακτήρα 13-14 ετών. Η κοπέλα δεν θα μοιάζει με αυτόν του παιχνιδιού ή του βιβλίου, καθώς δεν θέλουν να είναι καυκάσια, δηλαδή θα προτιμήσουν

κάποια η οποία θα είναι διαφορετικής καταγωγής.

Αυτή είναι η επίσημη περιγραφή του χαρακτήρα:

"Της CIRI της αρέσει να βρίσκει περιπέτειες στο Παλάτι και όχι να κάθεται στα γόνατα της QUEEN CALANTHE, της γιαγιάς της. Αυτό, μέχρι που η Cintra δολοφονείται από τους Nilfgaardians και η CIRI μένει ορφανή. Πλέον, πρέπει να διασχίσει την THE CONTINENT μόνη της. Δεν το ξέρει ακόμα, αλλά είναι άμεση απόγονος της LARA DORREN, μιας Elven Mage – και γι'αυτό τον λόγο όλοι στη σειρά την κυνηγούν. Τη βλέπουμε να αποφεύγει τους κακούς, και παράλληλα να ανακαλύπτει τα μαγικά της ταλέντα, τη σκοτεινή της πλευρά και τον ρόλο που θα παίξει στην επικείμενη αποκάλυψη. Ψάχνουμε για ένα νεαρό ταλέντο που θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά. Θα πρέπει να έχει γενναία καρδιά και να έχει κάτι πολύ ξεχωριστό πάνω της."

Η Ciri όπως την είδαμε στο "The Witcher 3: Wild Hunt"

Βασισμένο στα γνωστά βιβλία του Andrzej Sapkowski και στο δημοφιλές παιχνίδι της CD Projekt Red, το "The Witcher" ακολουθεί τον "Geralt of Rivia, έναν μεταλλαγμένο κυνηγό τεράτων, ο οποίος παλεύει να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι είναι πιο πονηροί από τα τέρατα".

Πρωταγωνιστής της σειράς θα είναι ο Henry Cavill, ο οποίος ήταν και η πρώτη επιλογή της showrunner, Lauren S. Hissrich, για τον ρόλο. Ο Cavill είχε αρχικά εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον ρόλο σε συνέντευξή του στο IGN. Μέχρι να τον δείτε στο "The Witcher", μπορείτε να τον απολαύσετε στον κινηματογράφο, όπου πρωταγωνιστεί στην ταινία "Mission Impossible: Fallout".

Πλασματικές σκηνές από τη σειρά διέρρευσαν στο Ίντερνετ τον περασμένο μήνα, κάτι για το οποίο η showrunner είχε μιλήσει, λέγοντας ότι επειδή η σειρά κάνει casting σε όλο τον κόσμο, αναγκαστικά τα σενάρια θα διανέμονταν μέσω e-mail. Και επειδή το Ίντερνετ δεν κρατά μυστικά, η δημιουργική ομάδα συνέθεσε κάποιες σκηνές οι οποίες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για το casting, αλλά, σίγουρα, δεν θα χρησιμοποιηθούν στη σειρά.

Η σειρά θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια και τον προηγούμενο Φεβρουάριο, η Hissrich αποκάλυψε την ολοκλήρωση του σεναρίου του πρώτου επεισοδίου από τους σεναριογράφους των "Daredevil" και "Jessica Jones", Sneha Koorse και Jenny Klein.

Το "The Witcher" αναμένεται να εμφανιστεί στις οθόνες μας το 2019.

IGN GreeceΜάθαμε πότε θα έρθει η σειρά "The Witcher" στις οθόνες μαςΠρώτη επιλογή για τον ρόλο του Geralt ήταν ο Henry CavillΒρέθηκε ο Geralt για το "The Witcher" του Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα