Ολυμπιακός – Κηφισιά 4-0: “Καρέ” των μεταγραφών!

Η Κηφισιά ήρθε να παίξει μπάλα!

Η ομάδα των Βορείων Προαστείων εμφανίστηκε ορεξάτη στο Φάληρο και στα πρώτα λεπτά είχε έντονη μεσοεπιθετική δραστηριότητα, αν και την πρώτη καλή στιγμή την είχε ο Ολυμπιακός. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Κίνι σέντραρε από τα δεξιά, ο Κρίστινσον απομάκρυνε προσωρινά με τις γροθιές του, η μπάλα στρώθηκε στον Σολμπάκεν που σούταρε με το αριστερό και η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 5′ η Κηφισιά απάντησε. Ο Τετέι βγήκε κερδισμένος από τις κόντρες, σούταρε, η μπάλα κόντραρε και πήγε στον Μπαρμπόσα

που πλάσαρε εύστοχα τον Πασχαλάκη, αλλά το γκολ δεν μετράει, καθώς ο Μπαρμπόσα ήταν σε θέση οφσάιντ. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων απείλησε ξανά στο 9′. Ο Ρέτσος εμεινε στην άμυνα μόνος με τριες αντιπάλους! Ο Μπαρμπόσα έδωσε στον Τετέι και ο νεαρός επιθετικός πλάσαρε πάνω στον Πασχαλάκη! Στο 16′ ο Αγκμπενγιένου σέντραρε από αριστερά, ο Τετέ έπιασε απευθείας βολ πλανέ, αλλά ο Πασχαλάκης μπλόκαρε εύκολα!

Έδωσαν τη λύση Ποντένσε και Ελ Κααμπί!

Ο Ρέτσος πέρασε κάθετα για τον Ποντένσε, ο Πέιος είχε επαφή με τον Πορτογάλο στην πλάτη και ο διαιτητής σφύριξε την παράβαση! Ο Ελ Κααμπί με εκτέλεση αλα Πανένκα γράφει το 1-0! 7 γκολ σε 10 ματς για τον Μαροκινό! Στο 25′ ο Σολμπάκεν πέρασε στον Ορτέγκα και ο Αργεντινός βρήκε υπέροχα τον Ντανιέλ Ποντένσε στην περιοχή! Ο Πορτογάλος με κεφαλιά σημείωσε το πρώτο του γκολ στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό!

Δεύτερο γκολ στην καριέρα του @DanielPodence με το κεφάλι!
Πρώτη ασίστ του Ορτέγκα με τη φανέλα του @olympiacosfc .
Συνδυασμός για το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού τριών νέων αποκτημάτων (Σολμπάκεν, Ορτέγκα, Ποντένσε).

(Γ. ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI#OlympiacosFC #OLYKHF pic.twitter.com/rrxiWBJTMV

— Vassilis Konstantopoulos (@vkonstanto) September 24, 2023

Στο 40′ ο Ελ Κααμπί αλά… Ελ Αραμπί ρόλαρε μακριά απ΄την περιοχή και πέρασε κάθετη μπαλιά για τον Σολμπάκεν, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Κρίστινσον! Δύο λεπτά αργότερα μετά από ωραία κίνηση του δραστήριου Τετέ και σουτ έξω απ’ την περιοχή, η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι! Αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη στιγμή του πρώτου μέρους.

Αλλαγές – ανάσες από Μαρτίνεθ

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ιμπόρα πήρε τη θέση του Καμαρά, δίνοντας ανάσες στον Καμαρά, ο οποίος έχει δώσει το παρών σε συνεχόμενα ματς, ενώ ακολουθεί δύσκολη εβδομάδα. Στο 47′ η Κηφισιά έψαξε ξανά το γκολ. Ο Μασούρας σέντραρε από δεξιά, ο Τετέι έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά! Στο 53′ ο Σκάρπα σέντραρε από αριστερά για τον αφύλακτο Ιμπόρα, ο οποίος δεν έπιασε την κεφαλιά! Πέντε λεπτά αργότερα οι Γιόβετιτς και Καρβάλιο πέρασαν στο ματς αντί των Ελ Κααμπί και Αλεξανδρόπουλου. Στο 60′ ο Αντερέγκεν ταλαιπώρησε τον Κίνι στα αριστερά και αφού ξεφορτώθηκε τον Ισπανό, σούταρε δυνατά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ!

Το πρώτο του Γιόβετιτς

Ο Στέφαν Γιόβετιτς πρόσθεσε το όνομα του στον πίνακα του σκορ, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στο 63′ ο Σκάρπα αν και πεσμένος πάσαρε για τον επερχόμενο Γιόβετιτς, ο οποίος δέχτηκε χτύπημα απ’ τον Παπασάββα, στην προσπάθεια του ν’ απομακρύνει την μπάλα! Ο Μαυροβούνιος δεν έκανε λάθος απ’ τη λευκή βούλα και ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 3-0.

Απ' το 2015 (!) είχε να σκοράρει απ' τη λευκή βούλα ο @sjovetic σε συλλογικό επίπεδο. Τότε σαν παίκτης της Ίντερ, σήμερα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.#OlympiacosFC #OLYKHF pic.twitter.com/pXerUSLA5N

— Vassilis Konstantopoulos (@vkonstanto) September 24, 2023

Στο 69′ ο Μπιέλ πήρε χρόνο συμμετοχής αντί του Σολμπάκεν. Ένα λεπτό αργότερα μετά από όμορφο συνδυασμό Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Καρβάλιο ήρθε υπέροχο γκολ του Πορτογάλου. Σε θέση οφσάιντ ο Γιόβετιτς, το γκολ ακυρώθηκε! Στο 74′ ο Πορόσο μπήκε στο ματς αντί του Ρέτσου.

Αποθέωση του @PanosRetsos στην αντικατάσταση του. #olympiacosfc #OLYKHF pic.twitter.com/eoWClOvCgE

— Vassilis Konstantopoulos (@vkonstanto) September 24, 2023 Ντεμπούτο στα γκολ και για τον Ιμπόρα!

Στην εκπνοή ο Ολυμπιακός έφτασε σε τέταρτο γκολ! Ο Μπιέλ εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Ιμπόρα έπιασε καρφωτή κεφαλιά για το 4-0!

Τα 5 (!) τελευταία γκολ του @Iborra_Vicente (58 συνολικά) σαν παίκτης @Villareal__CF , @LevanteUD και @olympiacosfc είναι με το κεφάλι!#OlympiacosFC #OLYKHF pic.twitter.com/mKghhnyfmZ

— Vassilis Konstantopoulos (@vkonstanto) September 24, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα