Τσέλσι – Άστον Βίλα 0-1: Έχει τον τρόπο η Βίλα, θέλουν δουλειά οι «μπλε» (highlights)

Πρωταγωνιστές οι δύο τερματοφύλακες στο πρώτο ημίχρονο με τον Ρόμπερτ Σάντσεθ να σταματά υπέροχα τους Ντίνιε και Τζανιόλο, ο Μαρτίνες σταμάτησε τον Τζάκσον στις μεγαλύτερες στιγμές των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο που ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ (0-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τσέλσι μπήκε καλύτερα, .όμως ο Μάλο Γκούστο αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα στον Ντίνιε και άφησε την Τσέλσι με δέκα παίκτες. Η Άστον Βίλα κατάφερε να πάρει τον έλεγχο και έβαλε το γκολ που της χάρισε μια ακόμα νίκη όπως και πέρσι

με τον Όλι Ουότκινς (0-1, 73ο λεπτό).

Η Τσέλσι με μόλις μία νίκη και 5 βαθμούς υπέστη 2η σερί εντός έδρας ήττα και παραμένει χαμηλά. Η Άστον Βίλα με 2η συνεχόμενη νίκη έφτασε τους 12 βαθμούς με την δεύτερη εκτός έδρας της επιτυχία.

Τσέλσι (Μαουρίσιο Ποτσετίνο): Σάντσεθ, Γκούστο, Σίλβα, Ντισασί, Κόλγουιλ, Καϊσέδο (79′ Μπρόγια), Φερνάντες (68′ Πάλμερ), Γκάλαγκερ, Μούντρικ (61′ Τσίλγουελ), Στέρλινγκ, Τζάκσον (68′ Ουγκουτσούκβου)

Άστον Βίλα (Ουνάι Έμερι): Μαρτίνες, Κας, Τόρες, Κόνσα, Ντίνιε, Καμαρά (90′ Ντεντόνκερ, Λουίζ, ΜακΓκιν (75΄Ράμσεϊ), Τζανιόλο (75′ Μπέιλι), Ντιαμπί (81′ Τίλεμανς), Ουότκινς (90′ Ντουράν)

Keywords
Τυχαία Θέματα