Οι μεταγραφές που... περιμένουν

Κάτι ασυνήθιστο συμβαίνει αυτό το καλοκαίρι στον ΑΟΞ. Ενώ η προετοιμασία για τη νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, υπάρχουν ακόμη ανοικτές θέσεις στο ρόστερ, με αποτέλεσμα η τεχνική ηγεσία μην έχει όλο το έμψυχο υλικό διαθέσιμο στο πρόγραμμα προπονήσεων. Βεβαίως, το γεγονός μόνο τυχαίο δεν είναι...
Έχει να κάνει με τον υπολογισμό των εσόδων της ομάδας την ερχόμενη σεζόν 2018-2019. Υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες
στον προϋπολογισμό, με αποτέλεσμα η διοίκηση να... πατάει φρένο στην απόκτηση νέων παικτών. Δύο, συγκεκριμένα, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, μετά την απόκτηση του Τζέφρεϊ Σαρπόνγκ.

Η σχετική προεργασία για την απόκτηση αυτών των δύο παικτών έχει γίνει -και μάλιστα από καιρό. Έχουν γίνει και οι πρώτες επαφές. Το... κουμπί για την έναρξη πιο ουσιαστικών συζητήσεων, όμως, οι διοικούντες την ομάδα θα το πατήσουν, όταν πάρουν την έγκριση του μεγαλομετόχου, Χρήστου Πανόπουλου. Δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να γίνει στη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας, ώστε η ομάδα να είναι "γεμάτη", όταν μεταβεί στο Πράβετς της Βουλγαρίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για την ερχόμενη περίοδο.
Στο μεταξύ, ο Μίλαν Ράσταβατς έδωσε ρεπό σήμερα (15/7) στους παίκτες του, αφήνοντάς τους να ξεκουραστούν εν όψει της δύσκολης συνέχειας του προγράμματος προπονήσεων. Οι προπονήσεις θα αρχίσουν και πάλι από αύριο(16/7). Ευτυχώς για τον Σέρβο τεχνικό του ΑΟΞ, δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών παικτών, μετά και την επιστροφή του Βασίλη Φασίδη στην ενεργό δράση, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που αντιμετώπισε από την περασμένη Πέμπτη (12/7) μέχρι και χθες (14/7).
Keywords
Τυχαία Θέματα