Νέες επαφές για Αχμέτ και Αράο

Ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για την απόκτηση των Χασάν Αχμέτ και Γουίλιαν Αράο, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω το ρόστερ του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει επαφές με τη διοίκηση της Μπράγκα για τον διεθνή Αιγύπτιο επιθετικό, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τους Πορτογάλους, εν όψει της νέας σεζόν. Οι Πορτογάλοι θέλουν να παραχωρήσουν τον παίκτη και όλα δείχνουν πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις
στο συγκεκριμένο θέμα.

Την ίδια στιγμή, οι Πειραιώτες συνεχίζουν τις επαφές με την Φλαμένγκο για την απόκτηση του Γουίλιαν Αράο. Οι Πειραιώτες θεωρούν υπερβολικές τις οικονομικές απαιτήσεις των Βραζιλιάνων για την παραχώρηση του παίκτη και προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες να ρίξει το ποσό της αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη. Δημοσιεύματα θέλουν τη μετεγγραφή να ολοκληρώνεται με ένα ποσό κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος, οι ιθύνοντες των Πειραιωτών συνεχίζουν την αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης Μεριά. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν προχωρήσει τις επαφές με ορισμένους υποψηφίους για τη θέση του βασικού κεντρικού αμυντικού, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα.
Keywords
Τυχαία Θέματα