Ελπίζει στον Πιεμπονγκσάντ για τον Φλέτσερ

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει στις πρώτες θέσεις της μετεγγραφικής του λίστα το όνομα του Στίβεν Φλέτσερ, για τον οποίο όμως περιμένει βοήθεια από την πλευρά Πιεμπονγκσάντ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση, μόνο αν τελικά υπάρξει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας. Και αυτό γιατί σε αυτή την περίπτωση, θα αυξηθεί σημαντικό το μπάτζετ που θα έχουν να διαθέσουν για την απόκτηση επιθετικού. Ο Σκωτσέζος επιθετικός εισπράττει
1,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και οι «πράσινοι» με τα έως τώρα δεδομένα δεν μπορούν να προσφέρουν πάνω από 300 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Σύμμαχός τους είναι η απόφαση του προπονητή της αγγλικής ομάδας, Τζος Λουχουκάι, να τοποθετήσει τον 31χρονο παίκτη στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όμως για να μετακομίσει στην Αθήνα, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Οι «πράσινοι» αναμένεται να έχουν και τη βοήθεια του γιου του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, Πιτ, ο οποίος έχει εξαιρετική σχέση με τον ιδιοκτήτη της αγγλικής ομάδας, Ντεζφόν Ταντσίρι, ο οποίος είναι από την Ταϊλάνδη.
Keywords
Τυχαία Θέματα