Οι κινήσεις των Πράσινων για επιστροφή στην αγωνιστική... κανονικότητα

Όλοι όσοι βρίσκονται στο "στρατόπεδο" του Παναθηναϊκού έχουν δοκιμάσει ότι έχει περάσει από το μυαλό τους για να σταματήσει αυτή η "ελεύθερη πτώση" του Τριφυλλιού και να μπει ένα τέλος στην παρατεταμένη αγωνιστική κρίση που βιώνουν οι Πράσινοι από την αρχή του πρωταθλήματος.

Ο Νταμπίζας πάντα είχε ενεργό ρόλο στα αποδυτήρια και είναι μέρος της ποδοσφαιρικής καθημερινότητας των παικτών του Παναθηναϊκού,
ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες και προσπαθεί να βρει και αυτός τη λύση στο... γρίφο του Τριφυλλιού.

Με αρκετά τετ α τετ, συζητήσεις με το τεχνικό τιμ και καθημερινή παρουσία στις προπονήσεις, ο Νταμπίζας κάνει τη δική του προσπάθεια για να αλλάξει το κλίμα στο "στρατόπεδο" του Παναθηναϊκού και να επανέλθει ο σύλλογος στην... κανονικότητα. Πλέον το "στοίχημα" για τους Πράσινους είναι να επιστρέψει ο βαθμός αυτοπεποίθησης των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού σε λογικά επίπεδα και να εμφανιστεί στο γήπεδο η αναμενόμενη αγωνιστική εικόνα αυτής της ομάδας.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έχουν χάσει την πίστη στις δυνατότητες των παικτών και πιστεύουν ότι είναι θέμα χρόνου να βγει και στους αγώνες η δουλειά που έχει γίνει το προηγούμενο διάστημα. Γι' αυτό το λόγο έχουν επικεντρωθεί κυρίως στο κομμάτι της ψυχολογίας και προσπαθούν είτε με το... μαλακό, είτε με πιο άμεσο και σκληρό τρόπο να "αφυπνίσουν" τον ποδοσφαιρικό εγωισμό των Πράσινων και να οδηγήσουν τους παίκτες στο δρόμο της αγωνιστικής... αντίδρασης.

Παράλληλα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν μεγάλες προσδοκίες και από τους νεοαποκτηθέντες, καθώς είναι ελάχιστοι αυτοί που έχουν βοηθήσει το Τριφύλλι στις πρώτες έξι "στροφές" του πρωταθλήματος. Εκτός από τους Ζαχίντ, Σχένκεφελντ και το νεαρό Περέα, οι Πράσινοι εκτιμούν πως σταδιακά θα μπουν στην αγωνιστική εξίσωση και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και περιμένουν ουσιαστική βοήθεια από τον Δημήτρη Κολοβό, τον Γιοάν Μολό, τον Ούφε Μπεκ, τον Ζοάο Νούνες, αλλά και τον Φάουστο Τιένθα, ο οποίος ακόμα δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής.

Τόσο ο Δώνης, όσο και ο Νταμπίζας θεωρούν ότι σταδιακά οι νεοαποκτηθέντες προσαρμόζονται στο νέο τους ποδοσφαιρικό περιβάλλον και ότι αφομοιώνουν την ποδοσφαιρική φιλοσοφία που υπάρχει στο σύλλογο, αναμένοντας πλέον... αποτελέσματα στο γήπεδο.
Keywords
Τυχαία Θέματα