Συμφωνία με το Apple TV+ υπογράφει ο Alfonso Cuarón

Τι καλά θα μας φέρει ο βραβευμένος σκηνοθέτης;

Πολυετή συμφωνία με την Apple υπέγραψε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Alfonso Cuarón.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Cuarón μέσω της εταιρείας παραγωγής του, Esperanto Filmoj, θα αναπτύξει και θα παράγει τηλεοπτικά projects τα οποία θα προβάλλονται αποκλειστικά από την συνδρομητική υπηρεσία

Apple TV+. Άγνωστες είναι άλλες πληροφορίες σχετικά με την συμφωνία, αλλά πηγές αναφέρουν ότι θα έχει διάρκεια πέντε ετών.

Ο Cuarón έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο το 1991 με την ταινία "Sólo con Tu Pareja", στην οποία ήταν σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος με τον αδερφό του, Carlos, επίσης σκηνοθέτη. Άλλες του ταινίες είναι οι "A Little Princess" (1995), "Great Expectations" (1998), "Y Tu Mamá Tambien" (2001), "Harry Potter and the Prisoner of Azkaban" (2004) και "Children of Men" (2006). Το "Gravity" (2013) δέχτηκε 10 υποψηφιότητες για Όσκαρ και κέρδισε μόνο τα πέντε, ενώ το "Roma" (2018) του χάρισε το Όσκαρ Σκηνοθεσίας στην περσινή απονομή και τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, μεταξύ άλλων.

To Αpple TV+ θα φέρει πολλά καλούδια, όταν κάνει την εμφάνισή του την 1η Νοεμβρίου, μεταξύ άλλων το "Amazing Stories" του Steven Spielberg, το "The Morning Show" με τους Jennifer Aniston, Reese Witherspoon και Steve Carell, το δράμα φαντασίας "See" με τον Jason Momoa και το "Dickinson" με την Hailee Steinfeld, την κωμική σειρά που εξιστορεί την αρκετά δραματική ζωή της Emily Dickinson (1830). Για όλες τις Apple TV+ σειρές, μπορείτε να μεταβείτε και στον τηλεοπτικό μας οδηγό.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Δίπλα στην Julianne Moore θα βρεθεί ο Clive Owen για το "Lisey’s Story" Φυγάς θα γίνει ο Charlie Hunnam στη νέα σειρά του Apple TV+ Ημερομηνία, τιμή και νέες σειρές για την Apple TV+

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα