Sea of Thieves: Έρχονται ιδιωτικοί servers που θα φιλοξενούν events φτιαγμένα από παίκτες

Προέχουν όμως άλλα πράγματα.

O executive producer του Sea of Thieves, Joe Neate, μοιράστηκε μαζί μας κάποιες από τις νέες προσθήκες που θα έρθουν στο παιχνίδι.

Καταρχάς επιβεβαίωσε και επίσημα, ότι θα έρθουν ιδιωτικοί server στο παιχνίδι οι οποίοι θα φιλοξενούν events, challenges και races τα οποία θα δημιουργούνται αποκλειστικά από τους παίκτες. Η Neate είχε παρατηρήσει ότι στους παίκτες άρεσε κάτι τέτοιο όμως τώρα τα πράγματα θα γίνουν σε

πολύ μεγαλύτερη κλίμακα.

Ακόμα δεν έχουμε την ακριβή ημερομηνία, ωστόσο έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ως τμήμα του road map. Η εταιρεία δεν ξεκαθάρισε επίσης ποιες θα είναι οι δυνατότητες των ιδιωτικών server αλλά λογικά θα το μάθουμε πολύ σύντομα.

Πριν από αυτό όμως έχουμε νέο update, ονόματι Fort of the Damned Halloween, το οποίο καταφτάνει στις 16 Οκτωβρίου. Μαζί με αυτό λοιπόν θα μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των εσωρούχων σας ενώ πλέον γίνεται διαθέσιμη μία ολόκληρη γκάμα από γυναικεία ρούχα.

Φυσικά υπάρχουν και αρκετές βελτιώσεις στο combat, κυρίως στο transition μεταξύ μάχης και sprint. Τέλος, από τώρα και στο εξής τα βαρέλια θα εκρήγνυνται με τη σωστή σειρά και όχι όλα ταυτόχρονα, όπως γινόταν μέχρι στιγμής.

IGN Greece Sea of Thieves - Tall Tales: Shores of Gold Cinematic Trailer 7 λεπτά Sea of Thieves Cooking και Fishing Gameplay 6 λεπτά Sea of Thieves Arena PvP Gameplay

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα