Ο Καλάθης στο... στόχαστρο

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (13/10, 18:00) τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος, για τη 2η αγωνιστική της Basket League. Το παιχνίδι είναι εξ ορισμού δύσκολο, όμως, στους "κίτρινους" υπάρχει διάθεση για προσπάθεια για το θετικό αποτέλεσμα, ορίζοντας ως πρώτο στόχο για να φτάσουν στο στόχο τους να περιορίσουν το Νικ Καλάθη.

Σε δηλώσεις του σήμερα (12/10) στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ
Άρης, o άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου στον "κίτρινο" πάγκο, Σάββας Καμπερίδης, χαρακτηριστικά τόνισε:«Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία έχει δύο όψεις. Η μία είναι με τον Καλάθη στην πεντάδα και η άλλη χωρίς τον Καλάθη. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Καλάθης αποτελεί σημείο αναφοράς για την ομάδα, αφού αυτός είναι που κρατάει τη μπαγκέτα της επίθεσης του Παναθηναϊκού, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και τον πιο αξιόπιστο αμυντικό της ομάδας στις θέσεις των γκαρντ.Ο περιορισμός της αγωνιστικής του δράσης και ο έλεγχος των ριμπάουντ και του ρυθμού αποτελεί το βασικότερο στοίχημα του αγώνα για εμάς".

Για να προσθέσει: "Μετά τη νίκη επί του Λαυρίου, θα είναι σημαντικό να δείξουμε ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο απέναντι στον Παναθηναϊκό και μπροστά στον κόσμο μας, ώστε να επιβεβαιώσει η ομάδα την αγωνιστική της πρόοδο εν όψει και των νέων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα».

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Άρης ολοκλήρωσε σήμερα (12/10) με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του, εν όψει του αυριανού αγώνα με τους "πράσινους". Στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου βρέθηκαν όλοι οι παίκτες.Προτού πατήσουν στο γήπεδο, οι παίκτες παρακολούθησαν σε βίντεο τον δεύτερο αντίπαλό τους στην τρέχουσα Basket League.
Keywords
Τυχαία Θέματα