Ο Punisher ίσως γίνει επιχειρηματίας για τη νέα του ταινία

Αυτοκίνητα με Α κεφαλαίο...

O Jon Bernthal θα αφήσει για λίγο την εκδίκησή του στην άκρη, θα φορέσει κοστούμι και θα μας δείξει πως ζούσαν οι επιχειρηματίες την δεκαετία του '60.

Σύμφωνα με την Deadline, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά της Marvel, "The Punisher" βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Ford V. Ferrari" του σκηνοθέτη James Mangold και των σεναριογράφων Jez και John-Henry

Butterworth ("Edge of Tomorrow").

Ο ρόλος που θα ενσαρκώσει θα είναι αυτός του Lee Iacocca, ενός επιχειρηματία στον τομέα του μάρκετινγκ, ο οποίος δουλεύοντας για την Ford ανέπτυξε τα Ford Mustang και Pinto και ο οποίος αργότερα αναβίωσε τη βιομηχανία Chrysler, και τη γνωστή σε όλους εταιρεία παραγωγής αυτοκινήτων Fiat.

Ο Jon Bernthal (αριστερά) και ο Lee Iacocca (δεξιά).

Αν ο Bernthal πάρει μέρος στην ταινία, θα συνεργαστεί με τα ήδη υπάρχοντα μέλη του cast, Matt Damon και Christian Bale στους ρόλους των Caroll Shelby και Ken Miles, αντίστοιχα.

Η άτιτλη ακόμα ταινία θα επικεντρώνεται στον αγώνα αυτοκινήτων μεταξύ των εταιριών Ford και Ferrari κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Le Mans του 1966. Θα ακολουθεί τον Henry Ford II που διατάζει τον Carroll Shelby και τον Βρετανό του οδηγό, Ken Miles να κατασκευάσουν ένα καινούργιο αγωνιστικό όχημα με τελικό στόχο να νικήσει επιτέλους την Ferrari.

Ο Bernthal αυτήν την περίοδο γυρίζει τη 2η σεζόν του "The Punisher". Τον έχουμε δει στα "The Wolf Of Wall Street", "The Accountant", "Baby Driver" και "Wind River" και παραλίγο να τον δούμε ως Neil Armstrong στην ταινία "First Man" του Damien Chazelle, ρόλο που αρνήθηκε λόγω οικογενειακού προβλήματος και τελικά πήρε ο Ryan Gosling.

Read more on [SITE_NAME]Ταινία αποκτά ο γίγαντας του WWE, Hulk HoganΟ Ben Affleck δηλώνει "παρών" στη νέα δραματική ταινία "The Has-Been"Το θέατρο γιόρτασε με την 72η Απονομή των Βραβείων Tony

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα