Επιστροφή από τα 90's κάνει το Æon Flux

Μυστικές αποστολές και πληρωμένοι δολοφόνοι, το μυστικό επιτυχίας.

Το anime του 1991 θα επιστρέψει στο MTV, με σκοπό να επανορθώσει για την κινηματογραφική του αποτυχία.

Σύμφωνα με το comicbook, η τέως showrunner του "Teen Wolf" και εκτελεστικός παραγωγός του "The Walking Dead", Gale Anne Hurd, θα αναλάβει τα ηνία της σειράς. Η ίδια είχε τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού της live-action ταινίας "Æon Flux" του 2005,

στην οποία πρωταγωνιστούσε η Charlize Theron.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, με το κωδικό όνομα Aeon Flux και καταγωγή από τη χώρα της "Monica", δρα μυστικά ως πληρωμένη δολοφόνος. Οι αποστολές της χαρακτηρίζονται από ψυχρή και αιματηρή "δικαιοσύνη" μέχρι που, οι καταστάσεις θα την κάνουν να συνεργαστεί με μία ομάδα επαναστατών για τη σωτηρία του κόσμου. Από εκεί και πέρα, θα μείνει γνωστή ως ηρωίδα, με το όνομα Aeon Flux.

Ο πιλότος της φουτουριστικής σειράς κυκλοφόρησε το 1991, στο κανάλι MTV. Το 1992, η σειρά παρέδωσε άλλα πέντε επεισόδια για τη δεύτερη σεζόν και το 1993 τα τελευταία δέκα επεισόδια, κλείνοντας μετά από τρεις κύκλους. Δέκα χρόνια μετά, στις μεγάλες οθόνες έκανε αισθητή την παρουσία της με την ομότιτλη ταινία, αν και με αρνητικό τρόπο. Η ταινία χαρακτηρίστηκε από την εισπρακτική της αποτυχία, με τα έσοδα της να φτάνουν μόλις τα $52.3, έναντι των 62 εκατομμυρίων δολαρίων σε έξοδα της παραγωγής.

Η σειρά όμως είχε δει πολλά θετικά σχόλια τόσο από θεατές όσο και από κριτικούς. Η νέα σειρά αναμένεται να επανορθώσει για την αποτυχία της ταινίας. Το σενάριο θα υπογράψει ο Jeff Davis, δημιουργός της επιτυχημένης σειράς με τις 14 σεζόν "Criminal Minds", δίνοντας πολλές ελπίδες για μια νέα επιτυχία.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Read more on [SITE_NAME]Το νέο trailer της live-action ταινίας "Bleach" φέρνει πολλές αποκαλύψειςΤο θέατρο γιόρτασε με την 72η Απονομή των Βραβείων TonyΕνωμένοι στον αγώνα κατά της πειρατείας οι ιαπωνικές εκδοτικές και οι manga δημιουργοί

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα