Οι ήρωες του "Avengers: Infinity War" στην 4η θέση του παγκόσμιου Box Office

Μία εκ των πιο κερδοφόρων ταινιών της ιστορίας...

To "Avengers: Infinity War" έχει γίνει η 4η ταινία που ξεπερνά τα $2 δισεκατομμύρια σε εισπράξεις στο παγκόσμιου box office, σύμφωνα με το Variety.

Οι τρεις άλλες ταινίες που έχουν ξεπεράσει το ίδιο όριο είναι οι "Avatar", "Titanic" και "Star Wars: The Force Awakens". Το "Infinity War" ξεπέρασε το αστρονομικό ποσό σε μόλις 48 ημέρες μετά την κυκλοφορία του. Μετά από μόλις 11 ημέρες,

Infinity War η ταινία έγινε η γρηγορότερη που ξεπέρασε το $1 δισεκατομμύριο παγκοσμίως.

Μόνο στις ΗΠΑ το "Infinity War" έχει εισπράξει περίπου $655,1 εκατομμύρια, σύμφωνα με το Box Office Mojo. Τα υπόλοιπα $1,346 δισεκατομμύρια είναι τα παγκόσμια κέρδη του. Έχει κατακτήσει τη 5η θέση στην λίστα με τις πιο κερδοφόρες ταινίες παγκοσμίως.

Αυτή είναι η δεύτερη ταινία της Marvel που ξεπερνά το όριο των $1 δισεκατομμυρίων παγκοσμίως. Το "Black Panther", που βγήκε τον Φεβρουάριο, κατάφερε να εισπράξει $1,345 δισεκατομμύρια παγκοσμίως.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άρθρο που εξηγεί διάφορα Easter Eggs, Trivia κι αναφορές της ταινίας. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Sebastian Stan που ενσαρκώνει τον Winter Soldier, μίλησε για την επιλογή του ρόλου του, και ο Jim Starlin συν-δημιουργός πολλών χαρακτήρων της Marvel, μας προϊδέασε για την εμφάνιση κάποιου χαρακτήρα στη νέα ταινία "Avengers", η οποία αν και είναι ακόμα άτιτλη, έχει σαν ημερομηνία πρεμιέρας την 3 Μαΐου 2019.

Read more on [SITE_NAME]Ο Jim Starlin μας προϊδεάζει για την έφοδό νέου χαρακτήρα στο "Avengers 4"Avengers: Infinity War Easter Eggs, Trivia κι αναφορέςΠοια ήταν η συνάντηση κορυφής που ποτέ δεν είδαμε στο "Infinity War";

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα