Ο Dwayne Johnson ανακοίνωσε την πρεμιέρα του sequel του "Jumanji: Welcome to the Jungle"

Έρχεται στις οθόνες μας, στα μέσα Δεκεμβρίου του 2019.

Η επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας για το sequel του "Jumanji: Welcome to the Jungle" αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον star του.

Ο Dwayne "The Rock" Johnson δημοσίευσε και μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram ανακοινώνοντας πως το φιλμ,

θα έρθει στις αίθουσες μας στις 13 Δεκεμβρίου του 2019. Ο Johnson δεν έκανε σαφές αν αυτή η ημερομηνία είναι μόνο για τις ΗΠΑ ή παγκοσμίως.

Η τρίτη ταινία Jumanji θα κάνει πρεμιέρα τον ίδιο μήνα που θα κάνει και το "Star Wars: Episode IX" αλλά το Jumanji θα είναι μια εβδομάδα μόνο του και χωρίς ανταγωνισμό, αφού το Star Wars θα έρθει στις οθόνες μας στις 20 Δεκεμβρίου.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, ο Johnson επιβεβαίωσε, επίσης, ότι ο ίδιος πυρήνας του cast και της δημιουργικής ομάδας από το πρώτο Jumanji θα επιστρέψει για το sequel. Οι, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillian, και ο ίδιος ο Johnson θα επαναλάβουν τους ρόλους τους.

Παράλληλα, οι συγγραφείς, Scott Rosenberg και Jeff Pinkner, θα επιστρέψουν για να υπογράψουν το σενάριο του sequel με τον Jake Kasdan να κάθεται πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Ο Johnson θα είναι ο παραγωγός, μαζί με τους Matt Tolmach, Dany Garcia και Hiram Garcia.

Το "Welcome the Jungle" έγινε μεγάλο hit στο box office και η μεγαλύτερη επιτυχία της Sony στις ΗΠΑ, αλλά και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2017, εισπρακτικά και μη.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Read more on [SITE_NAME]"Doctor Who" και "Downton Abbey" πινελιές αποκτά η ταινία Eternal Beauty"Ο George Clooney ίσως σκηνοθετήσει ταινία επιστημονικής φαντασίαςΕπιστρέφουμε και επίσημα στην ζούγκλα με το sequel του "Jumanji"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα