Ελεύθερος και ο Πολ Τζορτζ!

Το πάρτι με τους ελεύθερους παίκτες συνεχίζεται στο ΝΒΑ, με τον Πολ Τζόρτζ να απορρίπτει την οψιόν αξίας 20.7 εκατ. δολλαρίων που είχε στο συμβόλαιό του με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και να βγαίνει στην αγορά ως ελεύθερος. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο έγκυρος Adrian Wojnarowski του ESPN, αλλά η παραπάνω εξέλιξη δεν σημαίνει πως αποκλείεται ο Τζορτζ να παραμείνει συμπαίκτης του Ράσελ Γουέστμπρουκ.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ολ-σταρ φόργουορντ «συνεχίζει να ενδιαφέρεται σοβαρά να επιστρέψει στους Θάντερ ως ελεύθερος». Φυσικά για τις υπηρεσίες του Τζορτζ αναμένεται να ενδιαφερθεί το… μισό ΝΒΑ, μεταξύ των οποίων οι Λέικερς (ομάδα στην οποία ο Τζορτζ ήθελε να πάει φεύγοντας από τους Πέισερς), η Φιλαδέλφεια και το Χιούστον.

Αν στο όνομα του Τζορτζ προστεθούν και αυτά των Τζέιμς και Λέοναρντ, μπορεί εύκολα να συμπεράνει κανείς πως από την 1η Ιουλίου (ημέρα από την οποία και μετά επιτρέπονται οι συζητήσεις και οι υπογραφές ελεύθερων παικτών)το καλοκαίρι θα είναι «καυτό» στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Keywords
Τυχαία Θέματα