Οι Leonardo DiCaprio και Brad Pitt στην πρώτη επίσημη φωτογραφία του "Once Upon a Time in Hollywood"

Στους κινηματογράφους στις 9 Αυγούστου 2019.

Στην πρώτη επίσημη φωτογραφία της επερχόμενης ταινίας του Quentin Tarantino, "Once Upon a Time in Hollywood", μας παρουσιάζονται οι Leonardo DiCaprio και Brad Pitt, οι οποίοι φορούν ρούχα της δεκαετίας του '60.

Διαβάστε την σύνοψη της 9ης ταινίας του Tarantino:

Η
ένατη ταινία του Quentin Tarantino είναι μια ιστορία που λαμβάνει χώρα στο Los Angeles του 1969, στο ζενίθ του χίπικου Hollywood. Οι δύο πρωταγωνιστές είναι οι Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), πρώην αστέρι μιας τηλεοπτικής σειράς γουέστερν, και ο κασκαντέρ του επί χρόνια, Cliff Booth (Brad Pitt). Και οι δύο προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα σε ένα Hollywood που δεν αναγνωρίζουν πλέον. Αλλά ο Rick έχει μια διάσημη γειτόνισσα...την Sharon Tate.Οι Leonardo DiCaprio (δεξιά) και Brad Pitt (αριστερά) στο "Once Upon a Time in Hollywood"

Οι DiCaprio και Pitt θα πλαισιώνονται από τους Margot Robbie, Burt Reynolds, Al Pacino, Timothy Olyphant, James Marsden, Michael Madsen, Tim Roth, Luke Perry, Emile Hirsch, Damian Lewis, Dakota Fanning, Clifton Collins Jr και Scoot McNairy. Εκτός της σκηνοθεσίας ο Tarantino έχει γράψει και το σενάριο.

To "Once Upon a Time in Hollywood" θα βγει στους κινηματογράφους στις 9 Αυγούστου 2019.

Read more on [SITE_NAME]Ο Al Pacino θα εμφανιστεί στο "Once Upon A Time in Hollywood" του TarantinoOnce Upon A Time in Hollywood: Δύο ηχηρά ονόματα προστέθηκαν στο castΝέες προσθήκες στο "Once Upon a Time in Hollywood" του Quentin Tarantino

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα