Top Gun: Maverick: Τρεις για τον ρόλο του γιου του Υπολοχαγού Nick "Goose" Bradshaw

Ποιος θα είναι ο εκλεκτός;

Τρία νέα ονόματα εμφανίστηκαν για να λάβουν θέση στο cast του "Top Gun: Maverick", μαζί με τους Tom Cruise και Val Kilmer.

Όπως αναφέρει το THR, οι Nicholas Hoult, Glen Powell και Miles Teller είναι οι τρεις υποψήφιοι για να ενσαρκώσουν τον γιο του καλύτερου φίλου του

Maverick (Tom Cruise), Goose. Στην αρχική ταινία, είχαμε δει τον γιο του "Goose" ως αγόρι με γονείς τον Anthony Edwards και τη Meg Ryan.

Τον Nicholas Hoult έχουμε δει ως Hank McCoy, Beast, για τους X-Men και "Παιδί του Πολέμου", Nux, για το "Mad Max: Fury Road"("Mad Max: Ο δρόμος της οργής"). Ο Miles Teller τεντωνόταν σαν λάστιχο για τους "Fantastic 4" και τον ρόλο του Reed Richards. Η πιο πρόσφατη ευκαιρία που είχαμε να δούμε τον Glen Powell ήταν για τη σειρά του Netflix με τίτλο "Set It Up", ενώ έχει κάνει ένα πέρασμα μέχρι και από το "The Expendables 3" ("Οι αναλώσιμοι 3").

Από το sequel του διαχρονικού "Top Gun" γνωρίζουμε για την επιστροφή δύο εκ των κυριότερων ονομάτων στους πολύ-αναμενόμενους ρόλους. Ο Tom Cruise θα πετάξει και πάλι ως Maverick και ο Val Kilmer θα τον κοντράρει ως Iceman. Η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει και ο Cruise μας ενημέρωσε σχετικά.

Την πρεμιέρα της ταινίας περιμένουμε στις 12 Ιουνίου, 2019.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Read more on [SITE_NAME]O Val Kilmer επιστρέφει για το "Top Gun 2"Top Gun: Maverick: Ο Tom Cruise επιστρέφει με φωτογραφία από τα γυρίσματαΤο "Top Gun 2" βρήκε σκηνοθέτη και ετοιμάζεται για καλοκαιρινή 'απογείωση'

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα