Ντόρτμουντ… echte liebe και για τους Ευρωπαίους

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι η πιο αγαπητή ομάδα του Γερμανικούποδοσφαίρου σύμφωνα με έρευνα σε οπαδούς από τα πέντε πιο δημοφιλή πρωταθλήματατης Ευρώπης!

Η εταιρεία στατιστικής Statista που εδρεύει στο Αμβούργο έκανε τηνέρευνα. Στην έρευνα συμμετείχαν δεκαπέντε χιλιάδες φίλαθλοι από τα πέντε “μεγάλα”πρωταθλήματα (...Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία). Επιλέχθησαντρεις χιλιάδες φίλαθλοι από κάθε χώρα και απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις.

Το 52% απάντησε ότι η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι η πιοσυμπαθής

Γερμανική ομάδα. Στην δεύτερη θέση με 41%, αρκετά μακριά, είναι ηΜπάγερν Μονάχου η οποία παράλληλα είναι και η πιο μισητή Γερμανική ομάδα μεεπίσης 41%.

Οι υπόλοιπες ομάδες τις οποίες βλέπουν με συμπάθεια οιΕυρωπαίοι είναι οι Γκλάντμπαχ, Κολωνία, Σάλκε και Φράιμπουργκ! Πάντως υπάρχουνκαι δύο πρωτιές για την Μπάγερν εκτός από αυτή της πιο μισητής ομάδας.

Είναι η ομάδα για την οποία μιλούν περισσότερο οιφίλαθλοι των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων με 69% ενώ είναι και η ομάδα για τηνοποία υπάρχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για ειδήσεις στο διαδίκτυο με ένα ποσοστό38% έναντι 34% της Ντόρτμουντ!


Keywords
Τυχαία Θέματα