Ο Γ. Σαββίδης καλωσόρισε τον Βέρνμπλουμ (pic)

«Καλώς όρισες στην οικογένεια μας» ήταν το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη στη φωτογραφία του Πόντους Βέρνμπλουμ που υπογράφει το νέο του συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ. Εδώ θα μάθετε και όλες τις λεπτομέρειες για το deal με τον Σουηδό!

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Αξίζει να αναφέρουμε ενδιαφέρουσες πτυχές της ιστορίας που ξετυλίχθηκε τους τελευταίους τέσσερις μήνες καθώς τότε έγινε η πρώτη προσέγγιση από τον ΠΑΟΚ
προς τον διεθνή Σουηδό ποδοσφαιριστή!

Ο παίκτης προ τεσσάρων μηνών είχε τονίσει ότι θέλει να περιμένει και να ζυγίσει τις επιλογές του. Θα ήταν η πρώτη φορά - μετά από πέντε χρόνια στην Γκέτεμποργκ, τρία στην Αλκμάαρ και μια εξαετία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας - που θα ήταν ελεύθερος και για αυτό θα ήθελε να έχει στα χέρια του όλες τις προτάσεις και να τις αξιολογήσει πριν δεσμευτεί για μια τριετία.

Την προτελευταία εβδομάδα αποφάσισε πως ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που θέλει και ζήτησε πριν μπει στο τελευταίο κομμάτι των διαπραγματεύσεων, να δει και τις συνθήκες στην πόλη. Προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ο Σουηδός έκανε σημαντικές οικονομικές υποχωρήσεις και τις έκανε με σχετική ευκολία.

Ουδέποτε το σπίτι ήταν ανυπέρβλητος παράγοντας αλλά υπήρχαν άλλα σημεία της συμφωνίας που δεν είχαν κλείσει. Η σύζυγός του ήταν εξαρχής θετική για την Ελλάδα. Η διάθεση όλων ήταν να τελειώσει γρήγορα η υπόθεση αλλά επειδή δεν θα ερχόταν για "διακοπές" στην Ελλάδα αλλά για να παίξει και να βοηθήσει άμεσα τον ΠΑΟΚ, ήθελε να εξετάσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια!
Keywords
Τυχαία Θέματα