Με συγκέντρωση και σεβασμό φτάνει στους ομίλους

Πολλές φορές η αξιοποίηση μιας ευκαιρίας γεννά άγχος. Ως τέτοια αντιμετωπίστηκε (και σωστά) από τους παίκτες της ΑΕΚ, όπως δήλωσε και ο Μπακάκης, η υπόθεση πρόκριση επί τη Σέλτικ.

Όχι γιατί πριν τη σέντρα των αγώνων ήταν η ελληνική ομάδα το φαβορί αλλά εξαιτίας του αποτελέσματος στη Γλασκώβη και κυρίως της εικόνας που άφησαν οι ομάδες σε εκείνο το παιχνίδι.
Το γεγονός ότι η "Ένωση" προηγήθηκε με 2-0 και έφτασε σε σημείο να πιεστεί στο τέλος, δείχνει και πως η ιστορία δεν ήταν τόσο εύκολη όσο φάνταζε μετά το πρώτο παιχνίδι, και
πως η διαχείρισή της πνευματικά από τους παίκτες του Ουζουνίδη δεν ήταν καθόλου εύκολη.

Παράλληλα έδειξε και για ποιο λόγο οι Σκωτσέζοι ήταν πιστοί τόσα χρόνια σε ραντεβού στη φάση των ομίλων. Οπωσδήποτε δεν είναι μεγαθήριο, όμως το ότι παρουσίασε σφυγμό και αντίδραση μετά το 2-0 αποδεικνύει πως έχει χαρακτήρα να παλέψει σε όποιες συνθήκες παρουσιαστούν.

Και αν η πρόκριση μετά το 1-1 στης Σκωτίας ήταν για την ΑΕΚ μια καλή ευκαιρία, η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ουγγρική Βιντεότον θα είναι μια ανεπανάληπτη ευκαιρία.

Ο Ουζουνίδης είναι ως άνθρωπος προσγειωμένος και πατάει καλά στα πόδια του. Τόσο στις δύσκολες στιγμές όσο και στις επιτυχίες. Κάτι ανάλογο αναμένεται να επιχειρήσει και τώρα. Απόλυτη συγκέντρωση σε 180 λεπτά. Καλή αμυντική λειτουργία, σεβασμός στον αντίπαλο και αξιοποίηση των ευκαιριών. Κι αν η ελληνική ομάδα τα έχει έστω και σε ένα μεγάλο ποσοστό, τότε εύκολα ή δύσκολα δύσκολα θα αφήσει έξω τους Ούγγρους.
Keywords
Τυχαία Θέματα