Νέο trailer του Spider-Man μας αποκαλύπτει μέρη της Νέας Υόρκης

Μια πόλη που όλοι θέλουμε να επισκεφτούμε.

Ένα νέο αποκλειστικό trailer ήρθε στο IGN, για το επερχόμενο παιχνίδι Spider-Man, και επικεντρώνεται στο σπίτι του ανθρώπου αράχνη, την Νέα Υόρκη.

Μέσα σε αυτό το βίντεο, που ήρθε με το όνομα "Just the Facts: Marvel's New York", βλέπουμε τον Spidey να περιπλανιέται στην πόλη, ενώ από πίσω ακούγεται ο J. Jonah Jameson, που ρίχνει λάσπη στον σούπερ ήρωα, μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή

και ο Peter Parker καλεί για υπερασπιστεί το alter ego του.

Παράλληλα, βλέπουμε και ορισμένες σημαντικές τοποθεσίες, τόσο πραγματικές όσο και φανταστικές. Έτσι, στο trailer δεσπόζει η κατοικία του Dr, Strange, Sanctum Sanctorum, o πύργος των Avengers, αλλά και τοποθεσίες που υπάρχουν στην Νέα Υόρκη, όπως το Radio City Music Hall και το Manhattan Museum of Contemporary Art (MMoCA).

Όπως είναι φυσικό, σε έναν open-world τίτλο περιλαμβάνονται και άλλα στοιχεία, όπως για παράδειγμα οι διάφορες τσάντες που έχει ξεχάσει ο ήρωας σε διάφορα σημεία της πόλης, σταθμοί ερευνών της Oscorp και κρυψώνες από ομάδες κακοποιών.

Η Insomniac βέβαια τα έδωσε όλα και στη διαφήμιση του παιχνιδιού, καθώς υπάρχει ένα ολόκληρο όχημα στο μετρό της πόλης, στο οποίο δεσπόζει ο Spidey. Φωτογραφίες από τον συρμό μοιράστηκε ο James Stevenson στο Twitter.

Πριν φύγετε, δείτε επίσης τον Miles Morales, που μπορεί να κρύβει μέσα του μια δεύτερη ζωή και κάντε υπομονή μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου που θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι στο PlayStation 4.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN Greece Marvel's Spider-Man Trailer - Just The Facts: Marvel's New York Μεγάλο ρόλο για τον Miles Morales στο Spider-Man του PS4 Marvel's Spider-Man - PS4 Gameplay Launch Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα