Φήμη: Έρχεται νέο Xbox Elite Controller τον Οκτώβρη

Τα λεφτά δεν φτάνουν.

Φήμες για ένα ανανεωμένο Elite χειριστήριο για το Xbox αιωρούνται εδώ και καιρό, με την τελευταία να δείχνει προς φθινοπωρινή κυκλοφορία. Ο editor του "The Verge", Tom Warren, αποκάλυψε μέσα από ένα tweet, ότι το νέο controller θα κοστίζει $149, έχει το κωδικό όνομα "Washburn" και θα κάνει την εμφάνισή του τον Οκτώβρη.

Αν

και ο Warren δεν χαρακτήρισε ποτέ το χειριστήριο ως Elite, η τιμή που αποκάλυψε είναι ίδια με το MSRP του υπάρχοντος controller, οπότε είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι μιλάμε για Elite χειριστήριο.

Tον Ιανουάριο, οι φήμες μιλούσαν για ένα χειριστήριο με βελτιώσεις που περιλαμβάνουν built -in επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, USB-C port, Bluetooth, τρία επίπεδα από hair-trigger locks, ένα three-profile switch και μεγαλύτερο key travel για τα paddles.

Αναμένουμε να δούμε αν οι φήμες θα βγουν αληθινές, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερα νέα..

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceΝέο στούντιο της Microsoft προσλαμβάνει κόσμο από γνωστά franchisesMicrosoft: Το κλασικό Skype θα παραμείνει ζωντανόH Microsoft προσπαθεί να σταματήσει τα "ανεπιθύμητα" Windows Update reboots

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα