Ντάρμσταντ-Μάιντς 0-0: Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς… (highlights)

Οι δύο ομάδες από την ουρά της βαθμολογίας μπήκαν στο παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιούργησαν τίποτα το αξιόλογο πλην ενός σουτ του Μπαρέιρο για την Μάιντς στο 13ο λεπτό. Πιο πολύ ήταν συγκεντρωμένες στα ανασταλτικά τους καθήκοντα με το 0-0 να είναι ένα απόλυτα λογικό απότέλεσμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία ευκαιρία για κάθε ομάδα μετον Ονισίβο να αστοχεί από μακριά για την Μάιντς και τον Βίλχελμσον από την περιοχή για την Ντάρμσταντ. Στο 72′ ο Κορ είχε σουτ για την Μάιντς και στο 80′ δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φάση ενώ βγήκε τετ α τετ καθώς τον πρόλαβε ο Φαν

ντεν Μπεργκ. Στο 82′ σουτ του Κασί με το δεξι του πόδι λίγο άουτ σε μια καλή στιγμή για την Μάιντς.

Στο 88′ είχαμε και την πρώτη τελική στον στόχο με τον Χόρνμπι να πλασάρει και τον Ζέντνερ που μπλόκαρε στη αριστερή του γωνιά. Ένα λεπτό μετά μεγάλη ευκαιρία για την Μάιντς με Μπαρέιρο, Μπαρκόκ και Κασί να μη βρίσκουν εστία. Και στο 90′ τεράστια ευκαιρία για την Ντάρμσταντ με τον Ζέντνερ να κάνει τρομερή απόκρουση σε πλασέ του Χόνσακ.

Το 0-0 ήταν τελικό αποτέλεσμα με τις δύο ομάδς μάλλον να μένουν ικανοποιημένες που δεν έχασαν και πήραν έναν βαθμό που ίσως στο τέλος αποδειχθεί πολύτιμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα