Άρσεναλ-Μπέρνλι 3-1: Σαββατόβραδο στην κορυφή με Τροσάρ και Ζιντσένκο (highlights)!

H Άρσεναλ νίκησε την Μπέρνλι με 3-1 και επέστρεψε (με την δεύτερη μόλις επικράτησή της στα έξι τελευταία με την ομάδα του Κομπανί και πρώτη από το 2019) στις νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ μετά την πρώτη ήττα στη σεζόν από την Νιούκαστλ εκτός έδρας.

To 1-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με κεφαλιά του Τροσάρ σε κεφαλιά πάσα του Σάκα, για την καλύτερη στο ματς Άρσεναλ που πάντως δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην καλά οργανωμένη ανασταλτικά ομάδα του Κομπανί. Η Μπέρνλι απείλησε με σουτ των Αμντουνί στο 8′, Γκούντμουνσον στο 31′ και Ροντρίγκες στο 32′, αλλά σταμάτησε

στον τερματοφύλακα Ράγια.

Το 1-1 για την Μπέρνλι ο Μπράουνχιλ στο 54′ με σουτ που κοντράρει στον Ροντρίγκες και αιφνιδιάζει τον Ράγια, για να αντιδράσει άμεσα η Άρσεναλ και με κορυφαίο τον Τροσάρ και τον Ζιντσένκο στο δεύτερο μέρος να φτάσει στη νίκη. Το 2-1 από κόρνερ του Τροσάρ με κεφαλιά ο Σαλιμπά στο 57′ και το τελικό 3-1 πάλι από κόρνερ του Τροσάρ ο Ζιντσένκο μετά από δοκάρι σε προσπάθεια του στόπερ Οσέι να απομακρύνει τη μπάλα στο 74′!

Η Άρσεναλ έμεινε με δέκα παίκτες στο 83′ λόγω αποβολής του Βιέιρα.

Η ομάδα του Αρτέτα μετράει πλέον 27 βαθμούς, με την Μπέρνλι να παραμένει στην τελευταία τετράδα της βαθμολογίας και τους 4 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει εκτός έδρας με Λούτον και Νότιγχαμ, συνεχίζοντας τη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα