ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Ο Εραμούσπε…απένειμε δικαιοσύνη

Ο ΟΦΗ πέτυχε γκολ με απόλυτο αιφνιδιασμό στα 35 δευτερόλεπτα, αλλά ο ΠΑΣ ήταν πολύ καλύτερος μετά το 30′ και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησε 5 ευκαιρίες και ευστόχησε σε μια με τον Εραμούσπε, κερδίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Oι Γιαννιώτες θα μπορούσαν να πετύχουν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, αλλά θα πρέπει

να είναι ευχαριστημένοι με την τέταρτη ισοπαλία και έχουν συγκεντρώσει 7 βαθμούς. Πολλά παράπονα από τους φιλάθλους του ΟΦΗ για την εικόνα της ομάδα;ς στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ εκπρόσωποι των οργανωμένων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα και ζήτησαν εξηγήσεις από μέλη της ομάδας. Στους 14 βαθμούς ο ΟΦΗ

Γκολ από τα…αποδυτήρια!

Μόλις στα 35 δευτερόλεπτα ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ και πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό! Εξαιρετική συνεργασία των παικτών από τη δεξιά πλευρά, όπου ο Ντίκο πάσαρε στον Μαρινάκη, εκείνος στον Ριέρα, ο οποίος με σέντρα τροφοδότησε τον Φελίπε, αλλά σε πρώτη φάση το πλασέ του σταμάτησε στον Εραμούσπε και ο Μαρινάκης με εξαιρετικό σουτ έκανε το 1-0.

Οι Κρητικοί συνέχισαν την πίεση τους στον ΠΑΣ και στο 15′, ο Ντίκο “έκλεψε” την μπάλα από τον Παντελάκη στον χώρο του κέντρου, επιτέθηκε κατά μέτωπο και σε τετ-α-τετ με τον Κλέιμαν, ντρίπλαρε και πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά απέκρουσε πάνω στην γραμμή ο Εραμούσπε και απεσώβησε το 2-0. Ένα λεπτό αργότερα, ο ΟΦΗ απείλησε εκ νέου με κεφαλιά του Φελίπε μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η μπάλα χτύπησε στο έδαφος και πέρασε πάνω από την εστία του Κλέιμαν.

Η πρώτη αντίδραση του ΠΑΣ ήρθε στο 18′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Εραμούσπε πήρε την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και τον Φελίπε να διώχνει στη συνέχεια σε κόρνερ. Στο 40′ οι Γιαννιώτες είχαν και δεύτερη ευκαιρία από το διαγώνιο σουτ του Σόρια και την απόκρουση του Μπάουμαν με το πόδι.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο ΟΦΗ “βγήκε” στην κόντρα, ο Ριέρα έκανε το γύρισμα της μπάλας προς τον Μεγιάδο, ο οποίος σούταρε στην κίνηση και μπλόκαρε ο Κλέιμαν. Με αυτή την φάση ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Ο Μπάουμαν «λύγισε» στην πέμπτη ευκαιρία του ΠΑΣ

Με μεγάλη, διπλή ευκαιρία του ΠΑΣ άρχισε το δεύτερο ημίχρονο. Στο 51′, ο Πασαλίδης έδειξε να ελέγχει τη φάση, ο Μπαλάν υποδέχτηκε σε διαγώνια θε΄ση από τον Τζίμα και έκανε το σουτ διαγώνια, απέκρουσε ο Μπάουμαν, στη συνέχεια ο Τζίμας ξανά κέρδισε την κατοχή στο ύψος της μικρής περιοχής και πάσαρε στον Παμλίδη που έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ από ευνοϊκή θέση και χωρίς άμυνα. Η καλή κλυκλοφορία της μπάλας, χωρίς λάθη, απέφερε και δεύτερη ευκαιρία του ΠΑΣ, όταν στο 58′ ο Παμλίδης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Μπάουμαν.

Ο ΠΑΣ είχε τον έλεγχο του ρυθμού, ο ΟΦΗ βρισκόταν συνεχώς πίσω από το κέντρο, με αποτέλεσμα ο Μπάουμαν να ήταν ο πρωταγωνιστής των γηπεδούχων, με τις σωτήριες επεμβάσεις του. Στο 65′, ο Ροσέρο από δύσκολη γωνία στα δεξιά, έκανε το σουτ, ο Μπάουμαν λίγο έλειψε να αιφνιδιαστεί, αλλά τελικά μπλόκαρε. την μπάλα. Δυο λεπτά, αργότερα, ο Ροσέρο έκανε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ, ο Παμλίδης πήρε την κεφαλιά, ο Μπάουμαν απέκρουσε από κοντά.

Στο 78′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγαλύτρη ευκαιρία τους. Ο Τζίμας μετά από γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε, ο Μπάουμαν έδιωξε πριν να περάσει η μπάλαπου είχε εξωτερικά…φάλτσα πρό της γραμμής.

Ο ΟΦΗ αντέδρασε στο 83′, όταν ο Λάρσον έκανε την σέντρα, ο Τοράρινσον πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει άουτ και ο ΠΑΣ έφτασε στην πολυπόθητη ισοφάριση που ήταν απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη στο παιχνίδι, σύμφωνα με την ροή του. Ο Σόρια έκανε το γέμισμα στην περιοχή και στο δεύτερο δοκάρι ο Εραμούσπε με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-1. Αυτή την φορά, ο Μπάουμαν δεν κατάφερε να αποκρούσει.

OΦΗ: Μπάουμαν, Λαμπρόπουλος (90′ Γιαννούλης), Πασαλίδης, Βούρος, Θοράρινσον, Μαρινάκης (71′ Λάρσον), Ριέρα (46′ Μοσκέρα), Μεγιάδο,Γκαγιέγος, Φελίπε, Ντίκο (61′ Νέιρα).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Σόρια, Ριένστρα, Καραχάλιος, Τζίνο (46′ Ροσέρο), Τζίμας, Παμλίδης, Μπάλαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα