Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λούτον 1-0: Το πήρε… από την άμυνα

Η Γιουνάιτεντ είχε τον έλεγχο του αγώνα στα πρώτα 45 λεπτά, κυκλοφόρησε αρκετά τη μπάλα και ήλεγξε την κατοχή, χωρίς όμως να δημιουργεί κλασσικές ετυκαιρίες και απέναντι στην πολύ καλά οργανωμένη αμυντικά Λούτον που ερχόταν από την ισοπαλία απέναντι στη Λίβερπουλ την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Χόιλουντ απείλησε τον Καμίνσκι στο 10ο λεπτό ενώ στο 20ο ήταν η σειρά του Γκαρνάτσο να δοκιμάσει να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων χωρίς επιτυχία. Ο Μάρκους Ράσφορντ που επέστρεψε στην ενδεκάδα των “κόκκινων διάβολων” είχε καλή στιγμή στο 31 όμως από το σουτπου επιχείρησε η μπάλα

κόντραρε σε αντίπαλο και κατέληξε κόρνερ.

Η σημαντικότερη φάση του πρώτου μέρους ήταν για τη φιλοξενούμενη Λούτον, με την κεφαλιά του Μόρις να εξουδετερώνεται από τον τερματοφύλακα Ονάνα στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Ο Χόιλουντ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 49ο λεπτό και δέκα λεπτά αργότερα ο Λίντελοφ σημάδεψε τον ουρανό των διχτυών πετυχαίνοντας το 1-0 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ήταν το πρώτο γκολ του Λίντελοφ μετά τον Δεκέμβριο του 2020 και μόλις το 4ο στην καριέρα του με τους “κόκκινους διάβολους”.

Ράσφορντ και Μακτόμινεϊ απέτυχαν να πετύχουν δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους που έχουν πλέον 7 νίκες στο πρωτάθλημα, όλες με διαφορά ενός γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα