Νίκησε και τη Λάτσιο η ΣΠΑΛ

Η ΣΠΑΛ με μαζική άμυνα αλλά και πολύ τρέξιμο, παγίδευσε τη Λάτσιο στο παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής στο "Πάολο Μάτσα". Οι φιλοξενούμενοι που ταξίδεψαν στη Φεράρα με το ηθικό στα ύψη από την εκτός έδρας επικράτηση στο ντέρμπι με την Ίντερ, έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν στο βαθμό τη Μίλαν που κατέχει την 4η θέση της κατάταξης.

Καθόλη τη διάρκεια του 90λεπτου οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι δυσκολεύθηκαν να ανακαλύψουν διαδρόμους προς την περιοχή του Βιβιάνο, ο οποίος έκανε καθοριστική επέμβαση στο 7ο λεπτό για να μη δώσει την ευκαιρία στους "λατσιάλι"
να ανοίξουν το σκορ και να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους.

Η φάση που αποφάσισε για την έκβαση του ματς, προέκυψε από τη χρήση του VAR, με το διαιτητή της αναμέτρησης να ανακαλεί την αρχική του απόφαση με την οποία είχε τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα τον Τσιόνεκ για "θέατρο" σε μαρκάρισμα από τον Πάτρικ. Η εξέταση του βίντεο έδωσε την ευκαιρία στον Πετάνια να στήσει τη μπάλα στα 11 βήματα και να σημειώσει το δωδέκατο τέρμα του στη σεζόν, με το οποίο οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν τρεις διαδοχικές νίκες στη Serie A για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1967/68
Keywords
Τυχαία Θέματα