Παράσχος: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»


Εμφανώς απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς αναφέροντας τα εξής: «Δυστυχώς για ακόμα μία αγωνιστική αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Δεχθήκαμε ένα άδικο γκολ, που ήταν και φάουλ και οφσάιντ. Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε. Παρότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ποιοτική ομάδα, δεν είχαμε κάποια απειλή στο δεύτερο ημίχρονο. Παρόλα αυτά το δεύτερο γκολ
μας κόβει τα πόδια. Με ένα σκορ στο 1-0 θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά τώρα τα πράγματα δυσκόλεψαν και δεν ξέρω πλέον πόσες πιθανότητες έχουμε να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ. Ένα λάθος του Χοσέ ήταν εκείνο που έδωσε το φάουλ, πήραμε την κόκκινη κάρτα και στο τέλος δεχθήκαμε και το γκολ».

- Πώς σχολιάζετε το γεγονός πως ο Αστέρας Τρίπολης είχε μόνο μια τελική σε όλο το ματς;«Αυτό που θέλαμε ήταν μη δεχθούμε γκολ. Δεχθήκαμε ένα που ήταν άδικο για εμένα και μετά προσπαθήσαμε να πάρουμε τον έλεγχο. Δεν τον είχαμε, αλλά δεν αφήσαμε και τον ΠΑΟΚ να μας κάνει φάσεις. Εσείς σε αυτό το παιχνίδι στέκεστε μόνο στις τελικές προσπάθειες; Εάν είχαμε το 1-0 στο δεύτερο παιχνίδι, θα βλέπατε την ποιότητα του Αστέρα όπως και στο πρώτο ημίχρονο στην Τρίπολη στον αγώνα του πρωταθλήματος».

- Σ’ ότι φορά την προσπάθεια παραμονής;«Στόχος είναι να πάρουμε τα δύο παιχνίδια στην έδρα μας και ότι μπορέσουμε εκτός έδρας. Είναι δύσκολο και ο συντελεστής έχει ανέβει πολύ φέτος. Εμείς θα παλέψουμε πάντως και στα 4 τελευταία παιχνίδια».
Keywords
Τυχαία Θέματα