Μελισσανίδης: «Δεν θα με χαλούσε να πάρει επαρχιακή ομάδα το Κύπελλο»

00:13 4/4/2019 - Πηγή: Sportime

Η ΑΕΚ κέρδισε τη Λαμία για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος.

Χαρούμενος έφυγε από το Ολυμπιακό Στάδιο ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά την νίκη επί της ομάδας της Φθιώτιδας. Η ΑΕΚ μετά το 2-0 επί της Λαμίας, απέκτησε ξεκάθαρο

προβάδισμα πρόκρισης, με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας να επιθυμεί την κατάκτηση του τίτλου:

Οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Ενωσης μετά το ματς: «Είναι ένα καθαρό σκορ, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Θέλω η ομάδα να κατακτήσει το Κύπελλο, αλλά για να είμαι ειλικρινής, και να το πάρει μια επαρχιακή ομάδα δεν θα με χάλαγε», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στα αποδυτήρια ο Μελισσανίδης

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, αμέσως μετά τον αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας, που μοιάζει να φέρνει την ομάδα του στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, έφυγε από τη θέση του στα επίσημα και βρέθηκε στα αποδυτήρια.

Εκεί, ο Μελισσανίδης συνεχάρη τους παίκτες για το αποτέλεσμα και την εμφάνισή του, δίνοντας το δικό του σύνθημα για την παρουσία στο μεγάλο ραντεβού. Εδώ και καιρό, άλλωστε, στο «Δικέφαλο» έχουν δώσει ιδιαίτερη σημασία στο συγκεκριμένο τρόπαιο, ώστε να κλείσει επιτυχημένα η σεζόν μετά από μια κακή πορεία στο πρωτάθλημα και στους ομίλους του Champions League.

The post Μελισσανίδης: «Δεν θα με χαλούσε να πάρει επαρχιακή ομάδα το Κύπελλο» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα