Ζήσης: «Απίστευτο να είμαι με τον Μιχάλη» (video)

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για τον ρόλο που έπαιξε ο Μιχάλης Κακιούζης αλλά και το πέρασμά του από την ΑΕΚ στην εξέλιξη της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα είπε στον παλιό του συμπαίκτη και τον Χρήστο Καούρη:

«Είναι ο Μιχάλης δίπλα μου και είναι απίστευτο να είμαστε στο ίδιο γήπεδο. Την πρώτη μου χρονιά στην ΑΕΚ ερχόταν και με έπαιρνε με το αμάξι για να πηγαίνουμε στην προπόνηση. Χαίρομαι που τον βλέπω να αναλύει και το κάνει πολύ καλά. Ήμουν
πάρα πολύ τυχερός γιατί ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα με μεγάλο προπονητή τον Ίβκοβιτς και παιδιά με πολύ μεγάλες παραστάσεις όπως ο Μιχάλης, ο Ντικούδης, ο Κακιούζης, ο Χατζής και ο Κικίλιας. Μου έμαθαν πώς να είσαι επαγγελματίας κάθε μέρα, πώς να τρως σωστά. Αν έχεις την νοοτροπία μόνο να χαίρεσαι το παιχνίδι και αν τύχει να κερδίσεις, μπαίνεις σε άλλο μονοπάτι. Η ΑΕΚ ήταν φοβερό σχολείο για μένα. Τα πρώτα δύο τρία χρόνια η ομάδα πήρε τίτλους με πρωταγωνιστές αυτά τα παιδιά και ξένους τον Μπετς, τον Μιούρσεπ και άλλους, εγώ ακόμα μάθαινα. Μετά με τον Κατσικάρη είχαμε μία ομάδα με πιο νέα παιδιά και βγήκα μπροστά. Όλα έγιναν με μία σειρά. Θυμάμαι ένα παιχνίδι με την Μπενετόν που ήμουν με τον Θανάση Σκουρτόπουλο στην Αθήνα και κάναμε ατομικές, ο Ντούντα μου είπε ''μικρέ είσαι έτοιμος ναι μπεις μέσα'', γιατί ήθελε έναν με γρήγορα πόδια να παίξει άμυνα στον Μάρκους Μπράουν. Έβλεπε πάντα τους νέους και τους επιβράβευε».
Keywords
Τυχαία Θέματα