Ίνγκασον: «Δεν είναι αρκετή η νίκη στο πρώτο ματς»


Μετά από καιρό ο Σβέριρ Ίνγκασον πήρε το χρίσμα από την τεχνική ηγεσία και ξεκίνησε ως βασικός. Λίγη ώρα μετά το ματς, ο διεθνής Ισλανός κεντρικός αμυντικός μίλησε στη μικτή ζώνη ...

- Είστε ικανοποιημένοι με τη σημερινή νίκη, μοιάζει αρκετή για να σας κατοχυρώσει την πρόκριση;

«Δεν είναι αρκετή η νίκη στο πρώτο ματς, θα πάμε στην Τρίπολη για τη ρεβάνς συγκεντρωμένοι. Να δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση. Το 1-0 παρέμεινε για πολλή ώρα, αλλά χωρίς να δεχτούμε πίεση προσπαθήσαμε για το δεύτερο γκολ.
Το πετύχαμε, χάρη στον Μάτος που πέτυχε ενα πολύ ωραίο γκολ και πήραμε πιο καθαρή νίκη».

- Γενικότερα σε τί κατάσταση βρίσκεται η ομάδα;

«Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση, κερδίζουμε συνεχώς, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Έχουμε μπροστά μας ακόμα τέσσερα - πέντε παιχνίδια για να δώσουμε τα πάντα και να πετύχουμε και τους δύο στόχους μας! ».

- Πολλοί αγώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι πρόβλημα;

«Πριν τις γιορτές η ομάδα είχε περισσότερες υποχρεώσεις οπότε είναι λογικό κάποιοι παίκτες να έχουν μεγαλύτερη επιβάρυνση. Ο κόουτς μας εμπιστεύεται όλους και όλοι στην ομάδα έχουν τους ίδιους στόχους, την ίδια φιλοσοφία και την ίδια ψυχολογία».

- Αγωνίζεσαι σε μια θέση που ο ΠΑΟΚ διαθέτει κορυφαίες μονάδες. Πόσο δύσκολος είναι ο ανταγωνισμός για σένα;

«Βρίσκομαι μόλις τρεις μήνες στην ομάδα και μπροστά μου υπάρχει ένα εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο. Ο Κρέσπο και Βαρέλα με βοηθάνε συνεχώς, μου δίνουν οδηγίες και είναι καταπληκτικοί. Υπάρχει ανταγωνισμός και θα προσπαθήσω να κερδίσω σταδιακά περισσότερο χρόνο συμμετοχής».
Keywords
Τυχαία Θέματα