Νίκη μετά από 635 ημέρες... τσάμπα μπύρα για όλους

Με το κλέψιμο του Μίτσελ, έντεκα δευτερόλεπτα πριν το τέλος ολοκληρώθηκε το θαύμα! Οι Cleveland Browns νίκησαν μετά από 635 ημέρες και 19 αγώνες στο NFL, θύμα τους οι New York Jets. Τσάμπα μπύρα για όλους.

Ήταν Παραμονή Χριστουγέννων του 2016 και οι Browns είχαν καταφέρει να νικήσουν 20-17 τους San Diego Chargers! Ακολούθησαν.. ένα ματς ακόμη εκείνη την σεζόν, δεκαέξι ήττες σε δεκαέξι ματς πέρσι και άλλα δύο ματς φέτος χωρίς νίκη αλλά...
η κατάρα έσπασε. Την διαφορά έκανε ο Rookie Quarterback Μπέικερ Μέιφιλντ, νούμερο ένα στο φετινό ντράφτ στο ντεμπούτο του. Μπήκε στο γήπεδο για να αντικαταστήσει τον βασικό Quarterback Τάιροντ Τέιλορ που έπαθε διάσειση. Ο Μέιφιλντ άλλαξε τα δεδομένα στην επίθεση των Browns. Η ομάδα ήταν πίσω στο σκορ 17-7 αλλά με ένα 14-0 κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει την ιστορική νίκη. Νίκη που ήταν μόλις η δεύτερη στην ιστορία σε 38 αναμετρήσεις με τους Jets. "Νιώθω καλά. Όλα τα κομμάτια επιτέλους κόλλησαν. Πλησιάσαμε στους προηγούμενους δύο αγώνες αλλά αντιδράσαμε στις αντιξοότητες και τα καταφέραμε" είπε ο Μέιφιλντ μετά το παιχνίδι. Ο κόσμος των Browns παραληρούσε στην κερκίδα με τα πανό να γράφουν "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ"!

Την ίδια ώρα το Cleveland κράτησε την υπόσχεσή του. Τουλάχιστον δέκα μπαρ στο Οχάιο έδωσαν τσάμπα μπύρα στον κόσμο που παρακολουθούσε τον αγώνα. Εκεί ήταν τοποθετημένα τα ψυγεία που είχαν μέσα 200 κουτάκια μπύρες και ξεκλειδώθηκαν άμεσα, από master control στο γήπεδο, με την επιβεβαίωση της νίκης των Browns!

Το twitter κόντεψε να σπάσει από τις αντιδράσεις στην ιστορική νίκη των Browns!

Super Bowl or 1-1-1? You decide. pic.twitter.com/7qjapgDFUa

— Colin Hass-Hill (@chasshill) September 21, 2018

Congratulations @Browns!!!!!

LeBron James (@KingJames) September 21, 2018

In his first NFL game, Baker Mayfield catches a W

Keywords
Τυχαία Θέματα