Νίκη με "άρωμα" Ευρώπης για την Μπιλμπάο

Φοβερό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε για την 30η αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος στο Σαν Μαμές ανάμεσα σε Μπιλμπάο και Λεβάντε με τους γηπεδούχους να παίρνουν δύσκολη νίκη με 3-2 που τους διατηρεί σε τροχιά Ευρώπης!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Γιούρι Μπερκίτσε και στο 27 μετά από δυνατό σουτ του Ινιάκι Γουίλιαμς, ο τερματοφύλακας της Λεβάντε δεν αντέδρασε σωστά με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του, να γίνει το 2-0 και να χρεωθεί με αυτογκόλ.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51, ο Ρότζερ Μάρτι μείωσε
σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, βάζοντας την ομάδα του στο κόλπο της διεκδίκησης αποτελέσματος. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν και κατάφεραν ένα λεπτό πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα να ισοφαρίσουν σε 2-2 με τον Καμπάκο. Μερικά λεπτά αργότερα o Σάιμον της Λεβάντε ανέτρεψε τον Μουνιαΐν και ο διαιτητής κατελόγισε πέναλτι. Από τα έντεκα μέτρα ο ίδιος παίκτης ήταν εύστοχος για να γράψει το τελικό 3-2. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καμπάκο αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.
Keywords
Τυχαία Θέματα